* ZORIA DESIGN * Mintapéldány Megrendelőlap
Szeretettel Üdvözlünk kedves Jegyespár!

Gratulálunk az elhatározásotokhoz. :) Néhány percre vagytok csupán az egyedi ünnepi kártyáitok mintájának megrendelésétől. Kérjük figyelmesen töltsétek ki.

A megrendelőlap kitöltése még nem jelent tényleges, több példányszámú megrendelést. Célja, hogy felmérjük igényeiteket és ahhoz igazodva készíthessük el a számotokra legideálisabb MINTAPÉLDÁNYT, mely természetesen INGYENES.

A mintapéldányt 4 - 7** MUNKANAPOS HATÁRIDŐVEL készítjük. (**esküvői szezonban ez a határidő 1-3 héttel is kitolódhat, mert a megrendeléseket nem érkezési, hanem az esküvők időpontjához mérten, sürgősségi sorrendben próbáljuk teljesíteni!**)

NYELVI SEGÉDLET A KITÖLTÉSHEZ:
Required = Kötelező
Other = Egyéb válasz is megadható
Submit = Elküld

A megrendelő adatai
Név *
Vezeték - és keresztnév
Your answer
Telefonszám *
Mobil vagy vezetékes szám egyaránt megadható de feltétlenül tartalmazza az ország hívószámát! (HU: +36, SRB: +381)
Your answer
E-mail cím *
Kérünk, hogy valós és gyakran használt e-mail címet adj meg (Lehetőleg ne cégeset, hogy esetleg hétvégeken is megkapd az üzenetünk.).
Your answer
Cím *
Azt a címet add meg, ahová postázhatjuk később a megrendelésed. (Ország, Irányítószám, Város, Utca, Házszám, Ajtó)
Your answer
Kérsz személyes találkozót? *
... a MINTAPÉLDÁNY ELKÉSZÜLÉSE ELŐTT? MIÉRT? Csak akkor kérj *személyes találkozót, ha nem tudod eldönteni, hogy mit szeretnél, vagy ha szeretnéd élőben megnézni az anyagválasztékot. Amikor találkozunk, kiválogathatod a színeket, méreteket, megválaszthatod a stílust és konzultálhatsz a tervezővel ha nagyon egyedi kérésed van. FONTOS tudnod, hogy a találkozó alkalmával még nem készül el a Mintapéldány így a pontos árajánlat sem. Katalógusból sem választhatsz mivel olyanunk nincs :), minden munkánk egyedi. * Szintén JÓ TUDNI, hogy ennek a megrendelőlapnak a kitöltésével már pontosan tudni fogjuk mit szeretnél, nem szükséges találkoznunk a MINTA elkészítéséhez. *Személyes találkozásra korlátozott esetben Szegeden (árubeszerzés alkalmával), valamint Magyarkanizsán és környékén van lehetőség, ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN. Az országok távolabbi részeiről érkező megrendeléseket és kommunikációt email-en / Skype-on / Viberen keresztül bonyolítjuk. Gondot eddig nem okozott :)
Az ünnepi esemény adatai
Az ünnepi esemény jellege *
Required
Az ünnepi esemény időpontja *
Pl. az esküvőtök időpontja (Dátumformátum: 2016. november 27. )
Your answer
Az ünnepi kártya adatai
Példányszám *
Az ünnepi eseményhez szükséges példányszám. Természetesen a mintapéldány ebbe nem tartozik bele. Ha elszámoltad magad, 3 példányig van sürgős esetben utánrendelésre lehetőség. FONTOS! Pontos Árajánlatot csakis akkor tudunk készíteni ha legalább körülbelül megadod a meghívók várható darabszámát! A végső rendelés előtt még egyszer rá fogunk kérdezni a pontos darabszámra.
Your answer
Az ünnepi kártya típusa *
Több is megjelölhető. (A MINTAPÉLDÁNY viszont csak a Meghívóból készül el, a későbbiekben kerülhet sor a kiegészítők tervezésére.)
Required
Színek *
Az általad választott szín vagy színek. Írj be egyszerűen egy általad kedvelt színt / esetleg az ünnepi esemény, dekoráció meghatározó színeit. (pl. olivazöld, krém stb.) Amennyiben a választott színárnyalat már nem kapható, abban az esetben a változtatás jogát fenntartjuk.
Your answer
(Betűtípus)
A KÉSZ BETŰTíPUS KOMBINÁCIÓK SZERKESZTÉS ALATT VANNAK. HA VAN OLYAN BETŰTÍPUS AMIT KIFEJEZETTEN SZERETTEK, AKKOR ÍRJÁTOK IDE A NEVÉT, EGYÉBKÉNT BÍZZÁTOK RÁNK :). A ZÁRÓJELES SZÖVEGET MOST NE VEGYÉTEK FIGYELEMBE --> (((Van néhány betűtípus kombináció melyeket nagyon szeretünk. Ezeket láthatod a honlapon, vagy kérhetted email-ben. Ide írd tehát az általad választott betűtípus SORSZÁMÁT. (Pl. 5. ) A betűtípusok egymással kombinálhatóak is, ebben az esetben így írd be: pl. 5. írott - 8. nyomtatott; EGYÉB LEHETŐSÉG: Kérj tőlünk újabb verziót - ez esetben írd ide: EGYÉB)))
Your answer
A meghívás / üdvözlet szövege
Ha még nem gondolkodtál a meghívó vagy üdvözlet szövegén, hagyd üresen ezt a mezőt, és mi segítünk a választásban.(Email-ben küldünk szövegváltozatokat). ! Fontos azonban tudnod, hogy a A MINTAPÉLDÁNY grafikai szerkesztéséhez elengedhetetlen, hogy tudjuk mi lesz a meghívás pontos (tehát dátummal, helyszínekkel, nevekkel kiegészített) szövege és terjedelme a tördelés miatt. (FIGYELEM! Ha több szövegváltozatod is van, azokat világosan különítsd el, pl: Tegező:..., Magázó:....; Vacsora meghívás nélküli: ..... stb. - A SZERKESZTÉSI DÍJ 2 SZÖVEGVÁLTOZATOT TARTALMAZ! ETTŐL TÖBB TÍPUS SZERKESZTÉSE + 500 Ft vagy 200 din /VÁLTOZAT A SZERKESZTÉSI DÍJON FELÜL - TÖBB NYELV ESETÉBEN A SZERKESZTÉSI DÍJ 50%-al nő!)
Your answer
Idézet vagy egyéb szöveg
A MINTAPÉLDÁNY grafikai szerkesztéséhez elengedhetetlen, hogy tudjuk mi lesz az idézet vagy egyéb szövegek tartalma és terjedelme. Ha nem kell idézet vagy más szöveg a meghívóra, kérlek írd be, hogy "nincs" / "nem kell".
Your answer
Az ünnepi kártyán szereplő nevek *
Ide esküvői meghívó esetén a menyasszony és a vőlegény keresztnevét (igény szerint vezetéknevét) kell megadni. Amennyiben nem esküvői meghívóról van szó, úgy azon személyek keresztnevét kérjük, akik majd szerepelnek az ünnepi kártyán. Pl: Pistike (születésnapi meghívó, üdvözlőlap, babaköszöntő), János és Edit (házassági évforduló)...stb. Ha a szülők neveit is szeretnéd feltüntetni a meghívón, úgy a következőképpen írd be: Laura és Botond, szülők: Minta Ádám és Minta Piroska
Your answer
A meghívó mérete és típusa *
Az ünnepi kártyákat minden esetben standard BORÍTÉK méretekhez igazítjuk. Ezeket a boríték-méreteket láthatod most itt FIGYELEM! A méretválasztás sok esetben nem befolyásolja az árat! Választhatsz nagyobb méretet ha túl sok a szöveg, van idézet ... stb.. sokkal jobban mutat, ha nem kell a szöveget zsúfolnunk. Tudod a kevesebb több :)
Az ünnepi kártya stílusa
Nem kötelező kitölteni, de nekünk nagyon sokat segít a tervezésnél.Több válasz is megadható.
A meghívó anyagai és díszítése:
Nem kötelező kitölteni, de nekünk nagyon sokat segít a tervezésnél.Több válasz is megadható.
A boríték díszítése *
Díszítsük valamivel a borítékot? (A borítékok önmagukban gyöngyházfényűek de díszíthetjük még őket szalaggal, monogrammal vagy a neveitekkel. Két válasz adható. EZ nevenként és szalagonként is 50 Ft/ 20 din / db FELÁRAT JELENT.
Required
Az ünnepi kártyák nevesítése
Szeretnétek külön nevesíteni a meghívókat? (Minden meghívó egyedien a vendég nevére szólna) EZ 100 Ft/ 40 din / db FELÁRAT JELENT. A neveket később a sarah@zoriadesign.com email címre kérjük.
A meghívó vagy üdvözlőlap milyen árkategóriába essen? *
Mi így próbáljuk a pénztárcátokhoz igazítani az anyagválasztást, a méretezést, így az árkalkulációt is. A meghívó darabszámra megállapított ára minden esetben tartalmazza a boríték, a nyomtatás és a munkadíj árát is. Ezen felül a későbbiekben csak a szerkesztési díj / díjak, utószerkesztés és a postaköltség fizetendő.
Megjegyzés
Itt jelezheted egyéb kívánságaidat, mellékelhetsz linkeket neked tetsző színösszeállításokról vagy meghívókról, vagy tehetsz fel nekünk kérdéseket, mi készséggel válaszolunk. Ha bonyolultabb, hosszabb mondandód van, várjuk külön emailben a sarah@zoriadesign.com - ra :)
Your answer
Kézbesítés
Kézbesítés időpontja *
Azaz: az esküvő előtt MIKOR SZERETNÉTEK ELKEZDENI A MEGHÍVÓK KIOSZTÁSÁT a vendégeknek? Ezt azért fontos tudnunk, mert későn leadott rendelés vagy egyéb megrendelések torlódása miatt a munkát nem biztos, hogy tudjuk vállalni. (Elég ha csak egy megközelítő dátumot írsz, pl. 2016 június eleje/közepe/vége/) Ha még túl messze van az esküvő de attól féltek, hogy soknak nem lesz jó az időpont javasoljuk "Save the date" kártyák kiosztását, vagy emailben történő digitális kiküldését, így a vendégek tudni fogják, hogy számítsanak arra a dátumra, viszont nem kell még minden részletet kidolgozni, marad idő a tökéletesítésre.
Your answer
A mintapéldányt... *
A mintapéldányt csakis akkor adjuk postára ha későbbi rendelésed eléri a 30 db-os példányszámot, valamint a hozzá tartozó boríték nélkül küldjük. 30 db-os rendelés alatt emailben küldjük el - .jpg formátumú képek és részletes leírás formájában - vagy postán a szállítási költség átvállalásával. Személyesen ingyenesen átvehető.
Kedvezmény
Kupon
Ha rendelkezel kupon kóddal vagy egyéb kedvezményre jogosító kóddal, akkor ide írd.
Your answer
Marketing
Itt a vége, még egy utolsót :) Segíts nekünk a marketingben
Nem kötelező, de nagy segítség lenne. Kérünk jelöld be, hogy hol / hogyan találtál ránk ...
Kijelentjük,
hogy adataidat bizalmasan kezeljük, és azt harmadik félnek nem adjuk ki.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms