* ZORIA DESIGN * Mintapéldány Megrendelőlap
Szeretettel Üdvözlünk!

Néhány percre vagytok csupán az egyedi ünnepi kártyáitok mintájának megrendelésétől. Kérjük figyelmesen töltsétek ki.

A megrendelőlap kitöltése még nem jelent tényleges, több példányszámú megrendelést.
Célja, hogy felmérjük igényeiteket és ahhoz igazodva készíthessük el a számotokra legideálisabb MINTAPÉLDÁNYT, mely természetesen INGYENES.

A mintapéldányt 4 - 7** MUNKANAPOS HATÁRIDŐVEL készítjük. (**esküvői szezonban ez a határidő 1-3 héttel is kitolódhat, mert a megrendeléseket nem érkezési, hanem az esküvők időpontjához mérten, sürgősségi sorrendben próbáljuk teljesíteni!**)

NYELVI SEGÉDLET A KITÖLTÉSHEZ:
Required = Kötelező
Other = Egyéb válasz is megadható
Submit = Elküld

A megrendelő adatai
Név *
Vezeték - és keresztnév
Your answer
Telefonszám *
Mobil vagy vezetékes szám egyaránt megadható de feltétlenül tartalmazza az ország hívószámát! (Pl. HU: +36, SRB: +381)
Your answer
E-mail cím *
Kérünk, hogy valós és gyakran használt e-mail címet adj meg (Lehetőleg ne cégeset, hogy esetleg hétvégeken is megkapd az üzenetünk.).
Your answer
Cím *
Azt a címet add meg, ahová postázhatjuk később a megrendelésed. (Ország, Irányítószám, Város, Utca, Házszám, Ajtó)
Your answer
Kérsz személyes találkozót? *
... a MINTAPÉLDÁNY ELKÉSZÜLÉSE ELŐTT? MIÉRT? Csak akkor kérj *személyes találkozót, ha nem tudod eldönteni, hogy mit szeretnél, vagy ha szeretnéd élőben megnézni az anyagválasztékot. Amikor találkozunk, kiválogathatod a színeket, méreteket, megválaszthatod a stílust és konzultálhatsz a tervezővel ha nagyon egyedi kérésed van. FONTOS tudnod, hogy a találkozó alkalmával még nem készül el a Mintapéldány így a pontos árajánlat sem. Katalógusból sem választhatsz mivel olyanunk nincs :), minden munkánk egyedi. * Szintén JÓ TUDNI, hogy ennek a megrendelőlapnak a kitöltésével már pontosan tudni fogjuk mit szeretnél, nem szükséges találkoznunk a MINTA elkészítéséhez. *Személyes találkozásra korlátozott esetben Szegeden (árubeszerzés alkalmával), valamint Magyarkanizsán és környékén van lehetőség, ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN. Az országok távolabbi részeiről érkező megrendeléseket és kommunikációt Facebook-on / email-en / Skype-on / Viberen keresztül bonyolítjuk. Gondot eddig nem okozott :)
Az ünnepi esemény adatai
Az ünnepi esemény jellege *
Required
Az ünnepi esemény időpontja *
Pl. az esküvőtök időpontja (Dátumformátum: 2016. november 27. )
Your answer
Az ünnepi kártya adatai
Példányszám *
Az ünnepi eseményhez szükséges példányszám. Természetesen a mintapéldány ebbe nem tartozik bele. Ha elszámoltad magad, van utánrendelésre lehetőség 2 hetes határidővel. FONTOS! Pontos Árajánlatot csakis akkor tudunk készíteni ha legalább körülbelül megadod a meghívók várható darabszámát! A végső rendelés előtt még egyszer rá fogunk kérdezni a pontos darabszámra.
Your answer
Az ünnepi kártya típusa *
Több is megjelölhető. (A MINTAPÉLDÁNY viszont csak a Meghívóból készül el, a későbbiekben kerülhet sor a kiegészítők tervezésére.)
Required
Színek *
Az általad választott szín vagy színek. Írj be egyszerűen egy általad kedvelt színt / esetleg az ünnepi esemény, dekoráció meghatározó színeit. (pl. olivazöld, krém stb.) Amennyiben a választott színárnyalat már nem kapható, abban az esetben a változtatás jogát fenntartjuk.
Your answer
(Betűtípus)
HA VAN OLYAN BETŰTÍPUS AMIT KIFEJEZETTEN SZERETTEK, AKKOR ÍRJÁTOK IDE A NEVÉT, EGYÉBKÉNT BÍZZÁTOK RÁNK :).
Your answer
A meghívás / üdvözlet szövege
Ha még nem gondolkodtál a meghívó vagy üdvözlet szövegén, hagyd üresen ezt a mezőt, és mi segítünk a választásban.(Email-ben küldünk szövegváltozatokat). ! Fontos azonban tudnod, hogy a A MINTAPÉLDÁNY grafikai szerkesztéséhez elengedhetetlen, hogy tudjuk mi lesz a meghívás pontos (tehát dátummal, helyszínekkel, nevekkel kiegészített) szövege és terjedelme a tördelés és a későbbi kinézet miatt. (FIGYELEM! Ha több szövegváltozatod is van, azokat világosan különítsd el, pl: Tegező:..., Magázó:....; Vacsora meghívás nélküli: ..... stb. - A SZERKESZTÉSI DÍJ 2 SZÖVEGVÁLTOZATOT TARTALMAZ! ETTŐL TÖBB TÍPUS / VÁLTOZAT SZERKESZTÉSE + 500 Ft vagy 200 din /VÁLTOZAT A SZERKESZTÉSI DÍJON FELÜL - TÖBB NYELV ESETÉBEN A SZERKESZTÉSI DÍJ is növekszik.
Your answer
Idézet vagy egyéb szöveg
A MINTAPÉLDÁNY grafikai szerkesztéséhez elengedhetetlen, hogy tudjuk mi lesz az idézet vagy egyéb szövegek tartalma és terjedelme. Ha nem kell idézet vagy más szöveg a meghívóra, kérlek írd be, hogy "nincs" / "nem kell".
Your answer
Az ünnepi kártyán szereplő nevek *
Ide esküvői meghívó esetén a menyasszony és a vőlegény keresztnevét (igény szerint vezetéknevét) kell megadni. Amennyiben nem esküvői meghívóról van szó, úgy azon személyek keresztnevét kérjük, akik majd szerepelnek az ünnepi kártyán. Pl: Pistike (születésnapi meghívó, üdvözlőlap, babaköszöntő), János és Edit (házassági évforduló)...stb. Ha a szülők neveit is szeretnéd feltüntetni a meghívón, úgy a következőképpen írd be: Laura és Botond, szülők: Minta Ádám és Minta Piroska
Your answer
A meghívó mérete és típusa *
Az ünnepi kártyákat minden esetben standard BORÍTÉK méretekhez igazítjuk. Ezeket a boríték-méreteket láthatod most itt FIGYELEM! A méretválasztás sok esetben nem befolyásolja az árat! Választhatsz nagyobb méretet ha túl sok a szöveg, van idézet ... stb.. sokkal jobban mutat, ha nem kell a szöveget zsúfolnunk. Tudod a kevesebb több :)
Az ünnepi kártya stílusa
Nem kötelező kitölteni, de nekünk nagyon sokat segít a tervezésnél.Több válasz is megadható.
A meghívó anyagai és díszítése:
Nem kötelező kitölteni, de nekünk nagyon sokat segít a tervezésnél.Több válasz is megadható.
A boríték díszítése *
Díszítsük valamivel a borítékot? (A borítékok egyszínűek de díszíthetjük még őket szalaggal, monogrammal vagy a neveitekkel. Két válasz adható. EZ nevenként és szalagonként is 50 Ft/ 20 din / db FELÁRAT JELENT.
Required
Az ünnepi kártyák nevesítése
Szeretnétek külön nevesíteni a meghívókat? (Minden meghívó egyedien a vendég nevére szólna) EZ 100 Ft/ 40 din / db FELÁRAT JELENT. A neveket később a sarah@zoriadesign.com email címre kérjük.
A meghívó vagy üdvözlőlap milyen árkategóriába essen? *
Mi így próbáljuk a pénztárcátokhoz igazítani az anyagválasztást, a méretezést, így az árkalkulációt is. A meghívó darabszámra megállapított ára minden esetben tartalmazza a boríték, a nyomtatás és a munkadíj árát is. Ezen felül a későbbiekben csak a szerkesztési díj / díjak, utószerkesztés és a postaköltség fizetendő.
Megjegyzés
Itt jelezheted egyéb kívánságaidat, mellékelhetsz linkeket neked tetsző színösszeállításokról vagy meghívókról, vagy tehetsz fel nekünk kérdéseket, mi készséggel válaszolunk. Ha bonyolultabb, hosszabb mondandód van, várjuk külön emailben a sarah@zoriadesign.com - ra, vagy FACEBOOK oldalunkon keresztül: www.facebook.com/zoriadesign :)
Your answer
Kézbesítés
Kézbesítés időpontja *
Azaz: az esküvő vagy egyéb esemény előtt MIKOR SZERETNÉTEK ELKEZDENI A MEGHÍVÓK KIOSZTÁSÁT a vendégeknek? Ezt azért fontos tudnunk, mert későn leadott rendelés vagy egyéb megrendelések torlódása miatt a munkát nem biztos, hogy tudjuk vállalni. (Elég ha csak egy megközelítő dátumot írsz, pl. 2016 június eleje/közepe/vége/) Ha még túl messze van az esküvő de attól féltek, hogy soknak nem lesz jó az időpont javasoljuk "SAVE THE DATE" kártyák kiosztását, vagy emailben történő digitális kiküldését, így a vendégek tudni fogják, hogy számítsanak arra a dátumra, viszont nem kell még minden részletet kidolgozni, marad idő a tökéletesítésre.
Your answer
A mintapéldányt... *
A mintapéldányt a postaköltség átvállalásával, valamint a hozzá tartozó boríték nélkül küldjük. 30 db-os rendelés alatt emailben küldjük el - .jpg formátumú képek és részletes leírás formájában. Személyesen ingyenesen átvehető.
Kedvezmény
Kupon
Ha rendelkezel kupon kóddal vagy egyéb kedvezményre jogosító kóddal / utalvánnyal, akkor ide írd.
Your answer
Marketing
Itt a vége, még egy utolsót :) Segíts nekünk a marketingben
Nem kötelező, de nagy segítség lenne. Kérünk jelöld be, hogy hol / hogyan találtál ránk ...
Kijelentjük,
hogy adataidat bizalmasan kezeljük, és azt harmadik félnek nem adjuk ki a mindenkori ADATVÉDELMI SZABÁLYZATOKKAL összhangban.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms