Inschrijvingsformulier scoutskamp 2019 Bergrakkers
Beste ouders,

Elk jaar brengen de inschrijvingen voor het kamp heel wat papier met zich mee. Scouts Bergrakkers draagt graag zijn steentje bij aan het milieu en wenst het inschrijvingsproces te digitaliseren. Je hoeft deze vragenlijst enkel online in te vullen en niets af te drukken (#minderismeer). Door het invullen van deze vragenlijst, ga je akkoord met het feit dat we deze gegevens bewaren tot het einde van het kamp.

Dit jaar gaat klein kamp door in het hoppergebouw De Winner te Pelt (Limburg). De kapoenen vertrekken op zaterdag 20 juli en de welpen op donderdag 18 juli. We vertrekken al carpoolend richting de kampplaats vanop het Houtemveld omstreeks 10u. Beide takken komen samen terug met de bus op donderdag 25 juli, met aankomst omstreeks 15u op het Rakkersveld. Mocht het aantal inschrijvingen de maximum capaciteit van het gebouw overstijgen. Geven we graag voorrang aan leden die minimum 50% van de vergaderingen en weekends aanwezig waren. Indien je hierover vragen hebt, verwijzen we je graag door naar de groepsploeg.

De jonggivers en givers gaan op kamp in Membach, (Rue Perkiets 1, 4837 Balen). Beide takken vertrekken al carpoolend op zaterdag 13 juli vanop het Houtemveld. Verzamelen doen we in de voormiddag omstreeks 10u. Beide takken komen met de bus terug op vrijdag 26 juli. Bij aankomst laden de leden (samen met de leiding) de containers met het kampmateriaal uit, waarna we afsluiten tussen 16u en 17u.

Het inschrijvingsgeld varieert per kamp:
- Kapoenen betalen 100 euro,
- Welpen betalen 120 euro,
- Jonggivers en givers betalen 150 euro.

Dit inschrijvingsgeld kan je overschrijven op onze rekening (Scouts & Gidsen Bergrakkers - BE97 7340 3291 6149), met als mededeling inschrijvingsgeld kamp - [NAAM OF NAMEN KINDEREN].

Indien de prijs van dit inschrijvingsgeld een probleem vormt, kan je met ons contact opnemen en bekijken we samen wat er mogelijk is om het inschrijvingsgeld te verlagen.

Meer info over onze kampen vind je in ons kampboekje dat verschijnt in de helft van juni. Voor dringende vragen kan je steeds terecht bij de groepsploeg (groepsploeg@bergrakkers.be) of voor takspecifieke vragen kan je terecht bij de takleiders. Deze kan je bereiken op kapoenen/welpen/jonggivers/givers@bergrakkers.be.

Wij kijken alvast uit naar het kamp.

Stevige linker,
De leiding

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service