Voorstel 10 minute Lightning Talk
Op 23 september organiseren we in het kader van de Week van het Werkgeluk een UNconference. Het thema is: Hoe kunnen we zorgen dat gelukkig zijn op je werk, de normaalste zaak van de wereld is. Daarover gaan we graag in gesprek om ideeën, best practices en inspiratie uit te wisselen. We gebruiken daarvoor Open Space Technology, dus de agenda wordt ter plekke bepaald. Je kan je aanmelden via de website: weekvanhetwerkgeluk.nl/unconference

En: behalve de inspiratie van alle deelnemers, een inspirerende Keynote van een internationale spreker, uitkomsten van een groot onderzoek naar Werkgeluk, willen we graag meer ideeën en inspiratie delen. Ben jij expert op een onderwerp dat gerelateerd is aan Werkgeluk? En wil jij in MAX 10 minuten, zonder slides en zonder mic, daar iets over vertellen? Stuur je voorstel dan in via onderstaand formulier. We nemen dan contact met je op of er een plekje op een van de zeepkisten voor je vrij is.

De organisatie maakt een keuze uit de ingestuurde onderwerpen. Met het doorgeven van je gegevens geef je toestemming om je gegevens op te nemen in het bestand en mogen we je hiervoor (en alleen hiervoor) benaderen via e-mail/telefoon.
Sharing is caring, er wordt dus geen vergoeding gegeven voor Lightning Talks. Ook willen we je vragen een toegangskaart te kopen, zodat we de kosten van zaalhuur en catering samen delen.

Samen maken we gelukkig zijn op je werk gewoon!
Tot 23 september!
Maartje en Fennande

Email address *
Ja, ik wil graag een 10-minuten Lightning Talk houden tijdens de UNconference op 23 september 2019. Mijn naam: *
Your answer
Telefoonnummer: *
Your answer
Het onderwerp van mijn Lightning Talk is: (korte beschrijving) *
Your answer
Wat hebben de toehoorders na 10 minuten geleerd? *
Your answer
Waarom moeten we jouw Lighting Talk uitkiezen? *
Your answer
Wat wil je verder nog kwijt?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service