GEW - WE Accelerate
GEN Moldova în parteneriat cu Fundația Friedrich Naumann lansează invitația de a vă înregistra la GEW WE Accelerate, evenimentul de continuitate a Săptămânii Globale a Antreprenoriatului - #GEW2017Moldova. Activitatea va avea loc marți, 14 noiembrie, cu începere de la ora 9.00, în cadrul Zentrum Aparthotel, 31 August 1989, 103, Chișinău.

Ziua de marți se adresează Antreprenoriatului Feminin: fiind organizat workshop pentru mamele antreprenoare, care va fi condus de Lucia Ușurelu, Ambasadoarea #GEW2017Moldova pentru Antrenoriaul Feminin și Maria Calafatis, fondatoarea „The Cube Workspace” - cel mai mare hub din Atena.

Numărul participantelor - până la 30 de persoane. Formularul poate fi completat până pe 12 noiembrie 2017. Rezultatul îl veți primi pe parcurs. Pentru că primul venit, primul servit!

De cinci ani, a treia săptămână din noiembrie adună antreprenori, decidenți, reprezentanți ai societății civile, mediul academic, tineri și persoane care își doresc să „guste” din Săptămâna Globală a Antreprenoriatului – Global Entrepreneurship Week. Evenimentul din acest an va avea celebrare dublă, astfel dacă în Republica Moldova GEW se sărbătorește de 5 ani, la nivel global acesta a ajuns la frumoasa aniversare de 10 ani.

GEW a fost lansat ca o mișcare de susținere a antreprenorilor la care au aderat 77 de state. În 2016 numărul membrilor s-a dublat, fiind înregistrate 160 de țări-membre GEW, iar în acest an, numărul statelor care organizează SĂPTĂMÂNA a trecut de 170.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms