FORMACIÓ BIG DATA I INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL: SECTOR MODA
El món digital impacta en totes les companyies. Competir en aquest entorn requereix, entre d’altres coses, proposar una oferta idònia en el moment precís a través del canal adequat. L’explosió de les dades i la gran revolució tecnològica han permès un ràpid desenvolupament de l’analítica que inclou el Machine Learning i la intel·ligència artificial.

En aquestes sessions coneixerem com les tecnologies s’utilitzen com a instrument per conèixer millor el consumidor final i per establir-hi vincles, connectar-s’hi i ajustar tota la cadena (disseny, producció, màrqueting i comercialització) a la informació recollida.

Nom i llinatges *
Correu electrònic *
Nom de l'empresa *
NIF: *
Activitat de l'empresa *
Dimecres 4 de novembre, de 9.30 a 13.30 h
Divendres 6 de novembre, de 9.30 a 13.30 h
Dimecres 11 de novembre, de 9.30 a 12.30 h
Cláusula de privacitat
He llegit i accept les condicions de la llei de protecció de dades.

CLÀUSULA USUARI IDI
D'acord amb l'establert en el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades (RGPD), se li informa del següent:
Responsable del tractament: INSTITUT D´INNOVACIÓ EMPRESARIAL DELS ILLES BALEARS (IDI). Adreça: Plaça Són Castelló, 1, 07009, Palma de Mallorca.
Contacte Delegat Protecció de Dades: dpd@idi.es
Finalitat: gestionar els serveis sol·licitats, així com remetre-li informació sobre la nostra activitat i productes per mitjans electrònics.
Enviaments de comunicacions comercials: NO
Vostè pot revocar aquest consentiment a qualsevol moment, mitjançant notificació escrita al Responsable.
Conservació: Les seves dades personals seran mantinguts mentre es mantingui la vigència del present contracte i/o servei. En finalitzar la mateixa, es mantindran durant els terminis legals previstos.
Legitimació: execució del contracte per a la correcta prestació del servei, incloent tots els tràmits administratius, fiscals i comptables. Habilitació legal sobre la base del Reial decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris. Consentiment de l'usuari..
Destinataris: el Responsable. Les seves dades poden ser cedits a entitats col·laboradores del IDI, amb l'objecte de prestar-li el millor servei possible. No se cediran les seves dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets: vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat. En cas de desitjar exercir qualsevol dels drets esmentats, el Responsable li facilitarà un formulari adequat, que ha de ser presentat en l'adreça a dalt indicada, adjuntant el seu DNI o passaport o bé a la següent adreça de correu electrònic dpd@idi.es. Té dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades en el supòsit que consideri que no s'ha atès convenientment l'exercici dels seus drets (www.agpd.es). El termini màxim per resoldre és el d'un mes a explicar des de la recepció de la seva sol·licitud.

En el cas de produir-se alguna modificació de les seves dades, li agraïm ens ho comuniqui degudament per escrit amb la finalitat de mantenir les seves dades actualitzades.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of INSTITUT D'INNOVACIÓ EMPRESARIAL. Report Abuse