Deelname Seiwakai open championships Londen 2019
Ook dit jaar gaan we weer met een Warrior team deelnemen aan de Seiwakai open in Londen. Een erg leuk toernooi met een groot internationaal deelnemersveld waar je een hoop van kunt leren. Het beloofd net als vorig jaar ook gewoon weer een heel erg leuk weekend te zijn met je karate vrienden. Let op! Voor dit toernooi is naast je normale bescherming een body protector verplicht. Als je die nog niet hebt kun je die bestellen in de webshop. Voor dit toernooi stellen we wel verplicht dat er minimaal 1 van de ouders mee reist.

In overleg zullen vluchten en hotel zelf geboekt moeten worden. We zullen hiervoor in de lucht komen zodra er meer bekend is. En het is de bedoeling om allemaal in hetzelfde hotel te verblijven. De reis zal 3 of 4 dagen zijn. Dit kun je zelf bepalen. De terugreis zal in ieder geval op maandag zijn aangezien er vooraf niet bekend is hoe laat het toernooi voor onze deelnemers is afgelopen. Medailles worden vrij snel uitgereikt nadat de poules zijn afgelopen. Wil je ook nog van de prachtige stad Londen genieten dan raad ik zeker aan om er op vrijdag al naartoe te reizen als dit mogelijk is. Je hebt dan twee volle dagen om de stad te bezichtigen.

Ik raad aan om op tijd te boeken. Zelf geef ik er de voorkeur aan om met Easyjet te reizen vanaf Amsterdam. Het hotel waar we vorig jaar verbleven het Holiday express Newbury park is een prima keuze en dicht bij het station. Vanaf het station zijn we slechts 2 haltes verwijderd van de wedstrijdlocatie.

Meer informatie volgt.
Email *
Naam *
Kyu Graad *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Leeftijd op dag van deelname *
Gewicht *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy