WEBIT.X SOFIA - Форма
РЕГИСТРАЦИЯТА НЕ Е АКТИВНА!

Националното представителство на студентските съвети в Република България (НПСС) съвместно със Съвета на ректорите откриват процедура по предоставяне на 5000 ваучера за ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години, които ще имат възможност да посетят безплатно проекта Webit.X.
Събитието ще се проведе на 27 юни в зала Арена „Армеец” от 19:00 часа и ще бъде предназначено за активни и изявени ученици, и студенти с висок успех. Дискутираната инициатива има за цел да докосне младите хора до бъдещето, като им даде възможност за близък контакт с някои от най-големите съвременни технологични изобретения.
Ако си студент или ученик на възразят между 16 и 23 години може да се регистрираш, за да участваш безплатно в събитието на годината от ТУК
Присъстващите на проекта Webit.X ще имат възможност да срещнат с хуманоидния робот с гражданство - София, персонална летателна система Iron Man - велосипеда на бъдещето, киборг - симбиоза между човек и машина - “бъдещите подобрени хора” и много други изобретения.
Проектът ще бъде организиран и финансиран от фондация Webit.
Партньори са: Министерството на образованието и науката, Министерството на младежта и спорта, Съвета на ректорите и Националното представителство на студентските съвети, които ще подберат най-добрите и успешни студенти от страната.
“Ние в Webit знаем, че не можем да накараме насила някой да направи нещо за своето бъдеще, но вярваме, че можем да го вдъхновим да мечтае и така да направи своя живот и живота на много други хора по-добър! Ето за това решихме да създадем този проект - за да вдъхновим бъдещето на България и сме благодарни, че не сме сами и имаме подкрепата на нашите партньори” споделя председателя на Webit, г-н Пламен Русев.
Повече за проекта може да научите на: www.webit.bg/x

Email address *
Вашите имена *
Статус
Висше училище *
Възраст *
От кой град сте? *
ДЕКЛАРАЦИЯ *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service