Sortides de Camp: Alt Berguedà
Amb aquest formulari estaràs enviant una sol·licitud d'assistència a la pròxima sortida de camp. Desprès, la vocalia d'excursions et respondrà confirmant el registre.

Cada interessat/da en assistir a l'activitat ha de respondre a aquest formulari, sigui soci o soci familiar. En cas d'unitat familiar, amb un sol correu electrònic de contacte i número de mòbil és suficient, però si es imprescindible indicar el número de soci/soci familiar per cada assistent.

Per qualsevol dubte, sempre pots enviar un mail a excursions-gmc@minercat.com
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Sobre l'excursió

- Data: 18 de juny del 2023. - Límit d’assistents: 25 persones.

Nom *
Cognoms *
Correu electrònic de contacte *
El necessitem per possibles comunicacions internes (cancel·lació de l'excursió, canvi d'horari, canvi de punt de trobada, etc.). En cas de registre de soci familiar (o menor d'edat) es pot repetir sense cap problema.
Número de soci o soci familiar *
Com a soci, tens un número personal, sol ser de 4 dígits (exemple: 0444). En cas de soci familiar, el número va acompanyat d'una lletra (exemple: 0444a). 
Mòbil *
L'utilitzaríem per comunicar-te novetats a més de que sempre creem un grup de Whatsapp amb tots els participants. En cas de soci familiar amb un número de mòbil és més que suficient.
Vull estar al Whatsapp *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy