Dan Google Engage 2012
Vabimo vas, da se prijavite na Dan Google Engage, nepozabni dogodek, namenjen spletnemu oglaševanju in trženju, na katerem, med drugimi trendi spletnega oglaševanja in sodelovanja z Googlom, prvič tudi v Sloveniji Googlovi strokovnjaki predstavljajo Google Engage program, mednarodni program za vzpodbujanje rasti agencij.

Dogodek lahko obiščejo agencije in podjetja, ki so se predhodno prijavili na portal Google Engage. Če tega še niste storili, se najprej prijavite na naš portal (https://google-engage.appspot.com/si/), ko dobite potrditveno sporočilo, pa še na dogodek.

Število mest je omejeno, zato si čimprej zagotovite svoj sedež na našem poletu v prihodnost oglaševanja z Googlom! Kdor se prej prijavi, si prej zagotovi svojo udeležbo na dogodku. Vsaka agencija ali podjetje lahko na dogodek povabi 2 osebi.

Za dodatna vprašanja, prosimo, kontaktirajte predstavnika Google Engage programa preko Google Engage portala - zavihek Pomoč.

Pista je pripravljena, ne zamudite vzleta Google Engage programa! Med letom je dovoljeno uporabljati elektronske naprave.

Kdaj in kje
24. april 2012, 9:30-16:00
Letališče Jožeta Pučnika, Zg. Brnik 130a, 4210 Brnik
Elektronska pošta *
elektronski naslov, ki ste ga uporabili za registracijo na Google Engage portal
Your answer
Ime podjetja/agencije *
Your answer
Ime in priimek prvega gosta (1) *
Your answer
Ime in priimek drugega gosta (2)
optional
Your answer
Ime in priimek tretjega gosta (3)
optional
Your answer
Kontaktni telefon
Your answer
Komentarji
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Google.com. Privacy & Terms