Postsimmet Hemmaplan
Skickas in direkt efter aktiviteten. Klicka på skicka mellan varje deltagare!
Email *
Deltagare *
Sträcka *
Dam/Herr/Anhörig *
Förening *
Behandling av personuppgifter!
De personuppgifter du lämnar i formuläret och/eller i samband med aktiviteten används av oss för att administrera aktiviteten och din anmälan, exempelvis till start- och resultatlistor, Klassiker/Bollklassikerregister och statistik samt för att kommunicera med dig kring arrangemanget. Uppgifterna kan i dessa syften även komma att delas med externa leverantörer (personuppgiftsbiträden). Uppgifterna raderas när föreningen bedömer att ändamålen med behandlingen inte längre kvarstår.

Ditt namn och resultat samt bilder och film från arrangemanget kan komma att publiceras på vår hemsida på postnordplus.com samt i inbjudningar och annat material i samband med våra arrangemang. Redaktionellt material sparas på postnordplus.com i max fem år och gallras sedan. Materialet kan utöver postnordplus.com komma att användas i andra kanaler såsom PostNord Plus Webb-TV och övriga sociala kanaler, PostNord Plus Nyhetsbrev, PostNord AB:s interna och externa kanaler i tryck och media, tryckt material och övrigt marknadsföringsmaterial i syfte att informera om och marknadsföra Postens Idrottsförbund, PostNord Plus och PostNord.

För mer information, ta del av vår integritetspolicy se https://www.postnordplus.com/fritidsforeningar/postens-idrottsforbund/infosidor/for-medlemmar/. Vid frågor kring detta, kontakta web@pif.nu
Godkännande *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy