Inscripció a l'acte de lliurament de premis de la Nit d'Escola Valenciana
Benvingudes i benvinguts a la XIX Nit d'Escola Valenciana, que tindrà lloc el pròxim 26 de novembre de 2022 al Palau d'Altea (Carrer d'Alcoi, 18, 03590 Altea - la Marina Baixa).

Si voleu acudir a l'acte de lliurament dels guardons Intentant la llibertat, de l'artista Andreu Alfaro, cal que s'inscrigueu a aquest formulari.

Et recordem que aquest formulari només t'inscriu a l'acte de lliurament de premis i que si vols vindre també al sopar has de reservar la teua plaça a sopar19nit.escolavalenciana.org!

A banda de l'acte de lliurament de premis, també hem organitzat aquestes activitats complementàries totalment gratuïtes al voltant de la figura de l'escriptora Carmelina Sánchez-Cutillas:

Dissabte 26
-10:00h visita a l'Aula d'interpretació Carmelina Sánchez-Cutillas
-11:00h  ruta Carmelina guiada per la platja de l'Olla d'Altea

Diumenge 27
-10:00h visita a l'Aula d'interpretació Carmelina Sánchez-Cutillas
-11:00h ruta Carmelina guiada per Joan Borja pel barri del Fornet d'Altea

Moltes gràcies
Escola Valenciana

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom *
Congnoms *
DNI *
Correu electrònic *
Telèfon *
Comarca *
Municipi *
Si acudeixes en representació d'alguna entitat, indica-la ací
INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES. En compliment del deure d'informar les persones interessades de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que les assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació. RESPONSABLE DE TRACTAMENT: Fundació Escola Valenciana. FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES SEUES DADES: Inscripció a l'acte de la XIX Nit d'Escola Valenciana i facilitar informació d'interès sobre l'entitat i informar els usuaris de les nostres activitats, esdeveniments i serveis. CONSERVACIÓ DE LES DADES: Les dades es conserven el temps estrictament necessari per a la relació i el que li és legalment exigible, sent destruïdes posteriorment mitjançant els processos segurs de l'organització. Legitimació per al tractament: Interés legítim de les parts per donar resposta a la sol·licitud d'informació. PERSONES DESTINATÀRIES DE LES SEUES DADES PERSONALS: No es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos en què hi haja obligació legal. No hi ha previsió de transferència de dades internacionals. ELS SEUS DRETS: Pot revocar el seu consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i  i suprimir les dades, escrivint a Fundació Escola Valenciana, en Josep Grollo Nº91, 46025 València (València) a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD). *
Required
Vull rebre informació sobre aquesta i altres campanyes d'Escola Valenciana *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy