Leda för en hållbar värld
Ansök om att vara med på arrangemanget Leda för en hållbar värld! Ansökan är öppen fram till 2017-03-20 för alla utmanarscouter som är medlemmar i Scouterna. Antalet platser är begränsat och besked om plats ges 2017-03-25. Arrangemanget genomförs 2017-05-22 till 2017-05-27.

Kan du inte fylla i formuläret? Har du frågor? Mejla hallbarvarld@scouterna.se, eller läs mer om kursen på http://ledaforenhallbarvarld.scout.se/.

Email address
Namn
Your answer
Telefonnummer
Your answer
Scoutkår
Your answer
Ort
Your answer
Personnnummer
Your answer
Mina förutsättningar och behov
Kursen genomförs på segelbåt till havs och det ställer fysiska krav på dig som deltagare. Segelbåten är stor men det kommer ändå att vara många på litet utrymme och kan vara svårt att få en egen stund. Har du de förutsättningar som krävs för att kunna tillgodogöra dig arrangemanget med tanke på upplägget? Har du behov som ledarna behöver ta extra hänsyn till?
Your answer
Det här intresserar mig med kursen...?
Beskriv varför du är intresserad av kursen! Skriv långt eller kort men håll dig till mindre än 1200 ord.
Your answer
Jag har läst kursbeskrivningen
Kursen går 22-27 maj med utgångspunkt Karlskrona och är kostnadsfri. Du behöver stå för en del av resekostnaden och kan behöva vara ledig från skolan. Mer information finns tillgängligt på http://ledaforenhallbarvarld.scout.se/.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms