Лекция "Въведение в груповата динамика"
Кога: 26 февруари 2019 г. (вторник) – регистрация 18:30 ч, начало от 19:00 ч. до 20:30 ч.
Къде: гр. София, хотел Сити Авеню - ул. Осогово № 49

Моля, попълнете Вашите данни, за да заявите участие в събитието. Местата в залата са ограничени. Заявка за регистрация чрез формата без последващо плащане до 2 дни и най-късно до 21.02 не гарантира запазено място.

ВАЖНО: Не е възможно попълването на обща форма за регистрация на двама души едновременно.

Email address *
Име и фамилия *
Your answer
За първи път ли присъствате на лекция, организирана от Human Design Bulgaria? *
Цена за участие в лекцията: 20 лв при плащане до 19-ти февруари 2019 (или до изчерпване на свободните места) и 25 лв след тази дата (при наличие на свободни места).
Банкова сметка за плащане на таксата за участие:

ХЮМАН ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ ЕООД
IBAN: BG62FINV91501016775708
Първа Инвестиционна Банка
основание за плащане: "такса лекция 26.02"

ВАЖНО:
1. Регистрацията чрез настоящия формуляр и последващо плащане са задължителни условия за участие.
2. Местата се запълват по реда на плащането, последващо Вашата регистрация чрез онлайн формата. В случай, че плащате за повече участници с един превод, моля посочете техните имена в платежното нареждане.
3. При отказ от участие платената сума не се възстановява и не се прехвърля за друго събитие.

Информиран/а съм, че личните ми данни, предоставени в настоящия формуляр, се събират единствено за целите на организацията и провеждането на събитието, в което желая да участвам, като имам право по всяко време да изисквам актуализацията им и информация за ползването им, да оттегля съгласието, предоставено с настоящия формуляр, както и да изисквам изтриване на личните си данни в съгласие с правата си по глава 3 от Регламент ЕС 2016/679 на Европейския Парламент и на Съвета от 27 април 2016 г., чрез подаване на Молба до info@humandesignbulgaria.com.
Ако желаете да получавате своевременна информация за следващи събития, организирани от Хюман Дизайн България, можете да се абонирате за нашия бюлетин тук: https://bit.ly/2S4qC2B
Human Design Bulgaria (Хюман Дизайн България) е официалната организация, разпространяваща науката за диференциация в България, оторизирана като българско училище по Дизайн на Човека от Международното Училище по Хюман Дизайн (IHDS) и Jovian Archive и действаща спрямо всички образователни стандарти на Системата, създадена от основоположника й Ра Уру Ху.

За контакти: info@humandesignbulgaria.com, тел. 0889 37 19 36

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service