Jelentkezési lap – Good Impact 2020 rendezvényen való részvételre
Csatlakozzon a felelős vállalatok sorához!

Időpont: 2019. január 30 .

A rendezvényen való részvétel díja január 9-től 15 990Ft+Áfa melyet az alábbi űrlap kitöltésével a jelentkező elfogad. Az idei évben lehetőség van támogatói jegy vásárlására is, amelynek díja: 49 900Ft + Áfa. A támogatói jegy megvásárlásával segíti munkánkat, amellyel hozzájárul a civil-vállalati együttműködések létrehozásához.

A belépőjegy a helyszínen készpénzzel és bankkártyával is megvásárolható, vagy előre utalással rendezhető a rendezvény napjáig. Civil Impact Közhasznú Nonprofit Kft.
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-73731395

Amennyiben további információra van szüksége, keresse ügyvezetőnket az alábbi elérhetőségeken: Kiss Gyöngyvér, +36203954277, kiss.gyongyver@civilimpact.hu

A regisztrációval hozzájárulok, hogy a Civil Impact Nonprofit Kft. fényképeket készítsen az eseményen, amelyeket külső és belső kommunikációban felhasználhat.
Résztvevő neve: *
Your answer
Résztvevő e-mail címe: *
Your answer
Résztvevő telefonszáma: *
Your answer
Képviselt szervezet neve: *
Your answer
Résztvevő beosztása: *
Your answer
Milyen típusú jegyet vásárol? *
Hány darab jegyet vásárol? *
A rendezvény részvételi díját milyen formában rendezi? *
Számlázási cím: *
Your answer
Egyéb kérés/kérdés, megjegyzés:
Your answer
ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ:Hozzájárulok, hogy a Civil Impact Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1094 Budapest, Márton utca 35/C 6. em. 8.; Cg.: 01-09-208203) a Good Impact c. eseményt keretében, mint adatkezelő személyes adataimat kezelje az alábbi tájékoztatóban foglaltak szerint. Az adatkezelés célja: az eseményen való részvételi szándék előzetes jelzése, a rendezvényen megjelenő személy beazonosítása, valamint a jelentkezővel való kapcsolattartás az esemény sikeres lebonyolítása érdekében.A kezelt adatok köre: a résztvevő neve, beosztása, e-mail címe, telefonszáma és az általa képviselt szervezet neve.Az adatkezelés jogalapja: az Infotv. 5 § (1) a) szerinti, illetve a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja alapján az érintetti hozzájárulás. Az adattárolás határideje: visszavonásigAz adattárolás módja: elektronikus Tudomásul veszem az alábbiakat: Tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve - a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével - törlését az adatfelvételénél jelzett módon, illetve az adatkezelő feltüntetett elérhetőségein: Név: Civil Impact Nonprofit Kft.(email-cím: info@civilimpact.hu ;telefonszám: +36203954277) Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni: Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Székhely: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C. Honlap: http://www.naih.hu A fenti tájékoztatást tudomásul veszem és a jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével az adatkezeléshez hozzájárulok.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy