ProTools-kurssi Seinäjoella 10-25.8.2020
ProTools-kurssi

Kurssilla lähdetään matkaan Daw äänittämisen perusteista Pro Tools- ympäristössä ja edetään lähiopetuksen ja harjoitustöiden kautta ohjelman yksityiskohtaisempiin ominaisuuksiin. Käsiteltäviä asioita ovat mm. signaalireitit, digitaalinen äänittäminen, äänitystasot, äänen prosessoiminen äänittäessä, editointi, pluginit, virtuaali-instrumentit ja miksaaminen.

Kurssi järjestetään lähiopetuksena, mutta siihen sisältyy myös itsenäistä harjoittelua. Huom. kurssille voi huoletta osallistua vaikket olisikaan Pro Tools käyttäjä. Käsiteltävät aiheet on helppo soveltaa myös muihin ohjelmistoihin.

Kussipäivät ja ajat:
10. ja 11.8. klo 17.00-21.00
17. ja 18.8. klo 17.00-21.00
24. ja 25.8. klo 17.00-21.00

Kurssin opettajana toimii Sami Silén. Samilla on pitkä ja monipuolinen ura musiikkialalla niin muusikkona, äänisuunnelijana, tuottajana kuin studioyrittäjänä. Kurssi pidetään Samin Etelä-Pohjanmaan Ääniässät -studiolla, osoitteessa Yrittäjäntie 5, 60100 Seinäjoki.

Osallistumisen hinta on 60€ ja mukaan mahtuu ensimmäiset 10 ilmoittautunutta. Osallistumismaksu laskutetaan etukäteen. Maksamalla laksun ennen kurssin alkua, varmistat paikkasi kurssilla.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset viimeistään viikko ennen tapahtumaa 3.8.2020, tai perimme puolet ilmoittautumismaksusta.

Koulutusta tukee Kansalaisfoorumi
https://kansalaisfoorumi.fi

Lisätietoja: toimisto@rytmi-instituutti.fi
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Kuvauslupa: saako kurssilla otettuja kuvia, joissa saatat näkyä, julkaista Rytmi-instituutin somekanavissa, nettisivuilla ja toimintakertomuksessa?
Clear selection
Millaista kokemusta sinulla on ProTools ohjelmasta tai muusta DAW-ohjelman käytöstä?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy