FORMACIONS EN MAQUILLATGE (places exhaurides) I ANIMACIÓ MUSICAL EN VIU (DJ)
Vols formar-te en l'àmbit de les arts escèniques? Tens coneixements de maquillatge o so però vols ampliar-los? T'agradaria col·laborar en activitats lúdic-culturals que s'organitzen en el Districte de Sant Andreu? Aquesta és la teva oportunitat.
La Fundació Trinijove en col·laboració amb el Districte de Sant Andreu posa en marxa dues formacions gratuïtes per fomentar les arts escèniques dirigides a persones implicades amb la vida cultural del barri de la Trinitat Vella o del Districte de Sant Andreu o a aquelles que desitgin formar-se en aquest àmbit.
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
DNI/NIE *
Your answer
Direcció *
Your answer
Barri *
Nivell d'estudis *
Participes en alguna entitat cultural o lúdica? *
En què formació desitges inscriure't? *
Telèfon *
Your answer
correu electrònic *
Your answer
acceptes la següent política de dades? *
Política de privadesa de dades
“D'acord amb el que estableix el Reglament (UE), de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, l’informem que les seves dades de contacte han estat incloses en fitxers titularitat de Fundació Privada Trinijove i que responen a la finalitat de directori o agenda de contactes així com facilitar la gestió contractual i comercial desenvolupada per l’entitat. Així mateix, se us informa de la possibilitat d’exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat que podrà exercitar en el domicili social de Fundació Privada Trinijove al carrer Turo de la Trinitat, 17- Barcelona 08033 i/o per correu electrònic: fundacio@trinijove.org. Cal adjuntar una còpia del DNI. Les dades recollides són les adequades per a les finalitats descrites. Les dades personals romandran arxivades durant el període de duració de la nostra relació contractual, o de prestació de serveis, o bé, en el seu cas, durant el període necessari per a complir amb les obligacions legals. La negativa a facilitar les dades que us demanem tindrà com a conseqüència la impossibilitat d’establir una relació contractual, o bé, en el seu cas, oferir els nostres serveis. Així mateix els informem del seu dret a interposar una reclamació davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades en aquells supòsits en que es produeixi una vulneració de la normativa de protecció de dades aplicable. “
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy