Gratis Loopbaan Ontwikkeladvies per 1 december a.s.
Per 1 december 2020 stelt de overheid opnieuw budget beschikbaar voor een gratis loopbaan Ontwikkeladvies.
Door het invullen van dit formulier kun je alvast jouw interesse voor een gratis loopbaan Ontwikkeladvies aangeven.

De subsidieregeling wordt per 1 december a.s. opengesteld en per die datum kan ik je aanvraag op basis van onderstaande gegevens registreren bij de overheid, waarna er een registratiecode kan worden toegekend.
Alleen met een registratiecode kom je in aanmerking voor de subsidie.

Aanvragen registreer ik op volgorde van binnenkomst, geef je interesse voor een gratis Ontwikkeladvies daarom nu alvast aan mij door.

Heb je vragen of wil je graag eerst meer informatie? Neem dan telefonisch contact met me op: tel 06-23191898 of vul het contactformulier in op mijn website: https://www.visible-younique.nl/contact
Voornaam en achternaam *
Geboortedatum *
E-mail *
Telefoonnummer *
Werkgegevens *
Required
Wat is je huidige functie en in welke branche ben je werkzaam? *
Beschrijf kort je huidige (werk)situatie, waarom je graag een Loopbaan Ontwikkeladvies wilt aanvragen, en welk doel je er graag mee wilt bereiken *
Zou je zonder deze overheidssubsidie ook bereid zijn om te investeren in je loopbaan? *
Aan het invullen van dit formulier kun je geen rechten ontlenen. Om in aanmerking te komen voor subsidie moet ik je aanvraag vanaf 1 december a.s. eerst registreren in de overheidsportal. Nadat je deze registratie via mail bevestigd hebt, wordt er een registratiecode afgegeven en kunnen we het traject starten.
De persoonlijke gegevens die je aan mij verstrekt via dit formulier, zal ik zorgvuldig en vertrouwelijk behandelen (zie ook mijn privacyverklaring: https://www.visible-younique.nl/privacy-verklaring). Mocht je bij nader inzien geen gebruik willen maken van het gratis Ontwikkeladvies, dan kun je dit aan mij doorgeven en wordt dit formulier met je gegevens verwijderd.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy