Jelentkezés statisztának az új Vakondok részbe
FONTOS! - OLVASD EL AZ ITT LEÍRT INFORMÁCIÓKAT MIELŐTT JELENTKEZEL!

A Vakondok készülőben lévő új része a kb. '84-'94 közötti magyar számítógépes életet fogja bemutatni. Csoki klub, swapperek, demo csapatok létrejötte, lemezújságok, nyomtatott újságok, végtelenített telefonkártyák, stb. A filmhez tervezünk 1-2 olyan illusztrációs felvételt is felvenni, ahol szükségünk van kisebb-nagyobb tömegre. Például koncertjelenet, klub jelenet, stb. Ehhez várjuk olyanok jelentkezését, akik szívesen eljönnének egy ilyen felvételre, és mint statiszta akár a filmbe is szívesen bekerülnének. (Stáblistára és IMDb-re is felkerül a neved.)

Egy rövid témafelvezető videót itt nézhetsz meg a készülő filmről: https://www.youtube.com/watch?v=8juGSjoCO8g

Az itt leadott jelentkezés nem garancia arra, hogy el is hívunk valamelyik forgatásra. Ez a jelentkezők számától, és az aktuális forgatás végleges koncepciójától függ majd. Amennyiben elhívunk egy forgatásra, az még nem garancia arra, hogy végül a filmben fel is fogsz tűnni, és nem csak a tömegben leszel valahol "elrejtve". A felismerhető megjelenés csak azoknál garantált akik a korábban futott Indiegogo kampányunk alatt a 'Statiszta' csomaggal támogatták a film létrejöttét. Őket arra kérjük, itt ne jelentkezzenek. Persze többen lesznek, akikről arc közeli felvétel is készül, amin jól felismerhető lesz az illető, így csak olyan jelentkezzen, akinek ez nem probléma.

A forgatáson való részvételeddel visszavonhatatlanul hozzájárulsz ahhoz, hogy a rólad készült felvételeket a Flame Film Bt. időbeni és formátumbeli megkötések nélkül bármilyen videós/filmes anyagában felhasználja bármi anyagi juttatás vagy ellenszolgáltatás nélkül. Erről a forgatás helyszínén egy nyilatkozatot is alá kell majd írnod. Nem kell semmi extrára gondolni, kb ugyanezt fogadod el, amikor belépsz egy olyan koncertre vagy más eseményre, amiről felvétel készül.

Csak 14 éven felüliek jelentkezhetnek. 14-18 év közötti életkor esetén szülői írásos engedély szükséges, melyet mi küldünk majd ki aláírásra, amennyiben beválogatjuk az adott személyt.

14-18 év közötti statisztákat kiemelten keresünk, hiszen a szóban forgó időszakban is ez a korosztály volt kiemelten jelen a számítógépes klubokban, democsapatokban, stb. De ez egyáltalán nem jelent felső korhatárt. Nincsen felső korhatár!

A forgatás, még ha pl egy koncert jelentről is van szó, nem egy kötetlen bulit jelent. A rendező-asszisztens utasításait kell követni, az alapján kell 'jól érezned magad', vagy épp csendben várakozni. Egy forgatás nem feltétlen olyan izgalmas, mint ahogy majd a filmben mutat, vannak olyan részek, amikor statisztaként látszólag nem történik semmi, csak csendben kell várni, hogy a stáb felkészüljön a következő jelenetre. Csak akkor jelentkezz, ha érted, hogy nem egy kötetlen buliról, hanem irányított felvételről van szó. Persze valószínűleg lesznek olyan részek, hogy most pedig 'szórakozz önfeledten', de ne nézz a kamerába :)

A statisztáknak nem tudunk tiszteletdíjat fizetni. A forgatások alatt önköltséges büfé fog üzemelni.

A forgatási helyszínek Budapesten találhatóak.

Fenntartjuk a jogot, hogy forgatás közben bárkit indoklás nélkül távozásra szólítsunk fel, ha úgy érezzük, viselkedésével akadályozza a felvételt. A jelentkezéseddel elfogadod, hogy kérésünkre azonnal elhagyod a forgatási helyszínt.

Ha bekerülsz egy felvételre, értesítünk. Persze ekkor még nyugodtan visszamondhatod, ha nem jó az időpont, vagy meggondoltad magad. Ez ügyben még egyeztetünk majd a kiválasztott statisztákkal. Ez a mostani jelentkezésed semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Kérünk, ha jelentkeztél, ne érdeklődj amiatt, hogy bekerültél-e vagy nem. A forgatások lehet hogy csak hónapokkal később lesznek. Aki bekerült, azzal időben felvesszük a kapcsolatot. Ne küldj be több jelentkezést, nem növeli az esélyed a bekerülésre, hanem csökkenti, mert nekünk jelent plusz adminisztrációs munkát, és ez esetben nem szívesen fogunk hívni :)

Csak akkor jelentkezz, ha a fent leírtakkal nincs problémád, és beválogatásod esetén betartod azokat.

Hogy biztosan megkapd válaszainkat, és ne a Spam mappában landoljanak, érdemes az info[kukac]vakondok(pont)com email címet hozzáadnod a címlistádhoz, vagy a Spam kivételekhez.
Email address *
Teljes név (ahogy a személyidben van) *
Your answer
Nem *
Életkor *
Your answer
Tudnál olyan ruhában jönni a forgatásra, amiről elképzelhető, hogy a 80/90-es években is létezett? (Vagyis nem ordít róla, hogy 2000 utáni.) *
Tudnál olyan ruhában és/vagy kiegészítővel (pl régi SZTK szemüveg, stb :) jönni, amiről egyértelműen a 80/90-es évek jut az ember eszébe? (De véletlenül sem jelmez hatású.) *
Budapesten belül el tudnál jönni bárhova? *
Milyen időpont felelne meg a felvételre? (A felvétel egész napos.) *
Egyéb megjegyzés
Your answer
Az adatkezelés és feltételek elfogadása
Az itt megadott adatokat a Google tárolja, és a Flame Film Bt. (6200 Kiskőrös, Bajcsy-Zs. u. 24.) kezeli. A tárolt adatokról információ, illetve azok törlése az info[kukac]flamefilm(pont)hu címen kérhető.
Az általam megadott adatok a valóságnak megfelelnek. Az oldalon található információkat elolvastam, az abban foglaltakkal egyetértek. A jelentkezésem elküldésével hozzájárulok, hogy a Flame Film Bt. (6200 Kiskőrös, Bajcsy-Zs. u. 24.) az itt megadott adataimat filmforgatások szervezéséhez felhasználja, email címemre ezzel kapcsolatban üzeneteket küldjön. *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy