Aanmelden Etsy Made in NL Utrecht - 2018
Vorig jaar hebben we een hele gezellige Etsy Made in NL markt beleefd in Utrecht. Dit jaar organiseren we de tweede editie op twee dagen: zaterdag 24 en zondag 25 november 2018. Via dit formulier kun je je definitief aanmelden voor de ETSY MADE IN NL-markt in Utrecht.

We maken een selectie uit alle aanmeldingen. Wil je ook graag jouw handmade of vintage producten verkopen op de markt? Meld je dan zo snel mogelijk aan. Als je je aanmeldt voor 31 augustus 2018, krijg je 5 euro korting op de kraamhuur!

De organisatie van dit evenement is in handen van Stichting Make it Together. We doen dit vrijwillig en zullen ook vele vrijwilligers inschakelen. Met elkaar maken we er een top ETSY-event van!

Hartelijke groet,
Inge - Studio Namenia
Marijke - Spoor68
Eveline - Ebbel

Praktische informatie:
Tijdstip van evenement: 24-25 november 2018
Adres van evenement: nog onbekend, in Utrecht (we hebben o.a. een optie op de locatie van vorig jaar: Deining in De kas, Gageldijk 182 in Utrecht
Neem contact met ons op via e-mail: makeittogether2@gmail.com

Voorwaarden voor deelname:

•Je kunt je uitsluitend inschrijven d.m.v. dit aanmeldingsformulier.
• Om in aanmerking te komen voor deze markt, moet je een Etsy-winkel hebben. Als je momenteel geen Etsy-winkel hebt, kun je naar www.etsy.com/sell gaan om een winkel te openen.
• Je producten moeten voldoen aan de Etsy verkopersvoorwaarden. Producten mogen op geen enkele manier in strijd zijn met auteursrechten. (Zie het Verkopersbeleid op Etsy - https://www.etsy.com/nl/legal/section/sellers)
• Je bent woonachtig in Nederland!
• Aanmelden garandeert geen deelnameplek. Er zal een passende selectie plaatsvinden onder de aanmeldingen zodat er een representatief en kwalitatief aanbod op de markt te zien is.
• Als je bent geselecteerd, ontvang je een bevestiging vóór 30 september 2018.
• Enig recht op een plaats wordt pas verkregen na het ontvangen van een factuur van de organisatie en het tijdig en volledig voldoen van de betreffende factuur binnen de betalingsvoorwaarde aangegeven op de factuur. Alle genoemde bedragen in het aanmeldformulier zijn exclusief 21% btw.
• De volledige voorwaarden en deelnameregels worden toegestuurd naar de geselecteerde deelnemers na sluitingsdatum (zie boven).

Voor- en achternaam *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Etsy Shoplink *
Your answer
Omschrijf je producten aan een potentiële koper (deze tekst kunnen we gebruiken voor pr-doeleinden)
Your answer
Op welke dagen ben je aanwezig? *
Required
Wat voor plek wil je? *
Heb je interesse in het geven van een demonstratie of workshop?
Zo ja, beschrijf je idee voor een demo of workshop
Your answer
Heb je een vraag of opmerking?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service