Borkommunikáció
Kérjük, a borkommunikációs fotópályázatra jelentkezéshez töltse ki az űrlapot. A beküldött adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, a pályázat lezártával megsemmisítjük.

A Budapesti Corvinus Egyetem MKI Borkommunikáció kurzusa és a Századvég Kiadó bor témájú fotópályázatot hirdet.
Minden, 18 éven felüli természetes személy pályázhat legfeljebb 10 darab, eddig nem publikált képpel − bor, szőlő, szüret, borfogyasztás témában.

A képeket szakmai zsűri bírálja, Jaksa Tímea fotográfus vezetésével. A kiválasztott képek alkotói megjelenési lehetőséget kapnak a 2018 nyarán megjelenő Borkommunikáció kötetben, az alkotó nevének feltüntetésével. Minden résztvevő oklevelet kap. Az első három helyezett tárgyjutalomban is részesül, a Bortársaság jóvoltából.
1. helyezett: Borsuli-kóstoló két fő részére (szabadon választott témákra, a szabad helyek függvényében: https://www.bortarsasag.hu/hu/borsuli/temak/)
2. helyezett: WineFolly kötet és két palack Sauska Tokaj Brut pezsgő
3. helyezett: hármas Bortársaság-borválogatás

A képek elbírálása anonim módon történik, ezért kérjük, a képek fájlneve megkülönböztető jelige legyen, és tartalmazza a készítés helyét és évszámát (alsó vonalakkal elválasztva, a példa szerint: franciacorta1_balatonfured_2017; franciacorta2_tokaj_2016); a fotókon ne szerepeljen vízjel. A pályázáshoz kérjük, töltsék ki az űrlapot, és a jeligét és sorszámot tartalmazó fájlnevű képeket küldjék el a borkommunikacio@gmail.com címre. A szerzői és a személyiségi jogokkal kapcsolatos nyilatkozatot a pályázati űrlap tartalmazza. A képeket csak elektronikusan kell benyújtani (nem szükséges kinyomtatni), JPEG formátumban, legmagasabb képminőségben. A fényképek felbontása a rövidebb oldalon legalább 1500 pixel legyen.

A képeket ide küldhetik: borkommunikacio@gmail.com
Beküldési határidő: 2018. február 28. Eredményhirdetés: 2018. március 31-ig.
További információ kérhető az e-mail-címen vagy privát üzenetben a Borkommunikáció Facebook-oldalon: https://www.facebook.com/borkommunikacio/

A pályázó adatai
A pályázó neve *
Your answer
A pályázó e-mail-címe *
Your answer
A benyújtott képek jeligéje
Kérjük, az azonosíthatóság érdekében minden benyújtott képet azonos jeligével küldjön be, és lássa el a fotókat sorszámmal. Ügyeljen arra, hogy a jelige ne legyen túl általános vagy többek által választható, hanem valóban megkülönböztető jellegű legyen.
A választott jeligéje *
Your answer
Nyilatkozat
Az űrlap elküldésével és a fotók e-mailes benyújtásával nyilatkozom, hogy a képek a saját alkotásaim, és nem jelentek meg korábban más műben, sem elektronikusan, sem nyomtatásban. Nyilatkozom, hogy a fotókat a szerkesztő a „Borkommunikáció” kötetben közzéteheti, szerzői jogdíjra nem tartok igényt, a díjazásról lemondok. Tudomásul veszem, hogy a beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség engem terhel. Tudomásul veszem, hogy a kiválasztott képek készítőivel a kiadó felhasználási és szerzői jogi szerződést köt. *
A pályázaton csak a fenti nyilatkozatot és tájékoztatást elfogadó, 18 éven felüli jelentkezők vehetnek részt.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms