Kamp Doorn 21 mei - 24 mei

Ook dit jaar zal IJsclub Nut & Vermaak een trainingskamp organiseren in het mooie Doorn. Deze zal dit jaar plaatsvinden van vrijdag 21 mei tot en met maandag 24 mei. Het lange weekend zal een perfecte combinatie vormen van sport en gezelligheid.

Omdat er nog een hoop onduidelijkheid is omtrent de versoepelingen is er een grote kans dat het kamp niet op de geplande datum door kan gaan. Daarom vragen we ook op welke alternatieve dat je mee zou willen gaan.

Vrijdagmiddag zal er met de fiets vertrokken worden naar de skeelerbaan in Doorn. Een busje zal zorg dragen voor het vervoeren van alle bagage. Op het terrein van de skeelerbaan zullen niet alleen de trainingen plaatsvinden maar zal er ook overnacht worden in tenten. Maandag ochtend zal er weer terug gefietst worden naar Leimuiden. Naast alle geplande skeeler-, fiets en droogtrainingen zal er veel flexibiliteit zijn wat betreft het invullen van het weekend. Een training overslaan is geen enkel probleem. De omgeving biedt vele mogelijkheden zoals golfen, of wandelen over de Utrechtse Heuvelrug. Ook is het mogelijk om met eigen vervoer later bij het kamp aan te sluiten of eerder te vertrekken.

De kosten voor het hele weekend zullen ongeveer 35 euro bedragen, kom je korter zijn de kosten uiteraard lager. Ga jij ook mee? Inschrijven kan via DIT FORMULIER. Doe het snel! Want er zijn maar een beperkt aantal plekken! Ook inschrijven voor één dag kan via het formulier.

Wij hebben er zin in!


Met sportieve groeten,

de JeugdcommissieDoor je op te geven voor dit kamp geef je toestemming aan ijsclub Nut & Vermaak om foto's te maken gedurende het kamp waarin u mogelijk herkenbaar in beeld bent. De ijsclub kan deze beelden publiceren op zijn website, clubblad en social media kanalen. Wanneer je dit niet wenst moet je dit voor het evenement kenbaar maken.
Naam *
Ik kom *
E-mail *
Noodtelefoonnummer
Als je alleen aanwezig bent op het kamp willen we graag een telefoonnummer van een contactpersoon die we in geval van nood kunnen bereiken.
Opmerkingen/dieetvoorkeuren/allergieën
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy