Kiállítói jelentkezés
A technológia egy eszköz, amellyel jobbá tehetjük életünket és környezetünket, jó kezekben varázslatos dolgok születhetnek néhány nyomtatott áramkör és egy jó algoritmus segítségével. Januárban ismét összegyűlnek Budapesten az ország legjobb fiatal robotprogramozói és mindazok a mérnökök, feltalálók, akiknek segítségével jobbá, élhetőbbé tehetjük környezetünket.

Egy különleges családi rendezvényen helyett kap a világ legnagyobb robotversenyének, a FIRST LEGO League és FIRST LEGO League Jr. budapesti döntője, egy robotszumóverseny, valamint egy rendhagyó innováció kiállítás, amely kifejezetten a legkisebbeknek igyekszik megmutatni a technológia emberi oldalát, egyúttal megmutatva a hazai garázsműhelyeket és találmányokat.

Emellett a rendezvényen bemutatkoznak a modern informatikai oktatás legújabb megoldásai, vívmányai is. Illetve ingyenes programozó- és Arduino-workshopokon is részt vehetnek majd a helyszínen lévő gyerekek. A te céges, szervezeted is szívesen megjelenne a rendezvényen? Töltsd ki a lenti űrlapunkat a jelentkezéshez.

Céged/szervezeted neve: *
Your answer
Az általad képviselt cég/szervezet tevékenységének rövid (maximum 5 mondatos leírása: *
Your answer
Mely megjelenési lehetőségek lehetnek érdekesek céged/szervezeted számára? *
Required
Neved: *
Your answer
E-mail címed: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Project029 Kft. Report Abuse