PROMOCIÓ DE LA IGUALTAT DE GÈNERE. Eines per a les empreses
El Consell Intersectorial d’Empresaris - CIESC - i Foment del Treball organitzen la Jornada de treball PROMOCIÓ DE LA IGUALTAT DE GÈNERE: Eines per a les empreses, el dia 26 de novembre a la seu del CIESC, c/ Sant Quirze, 30 – Sabadell, de 09:00h a 12:00h.

Des del CIESC volem acompanyar a les empreses en el disseny i implantació dels Plans d’Igualtat per assolir la igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes i per eliminar la discriminació per raó de sexe.
Cognoms *
Your answer
Nom *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Empresa / Entitat
Your answer
He llegit i ACCEPTO el tractament de les meves dades personals d'acord amb la política de privacitat. *
Required
NO OBLIDEU PREMER EL BOTÓ ENVIAR QUE HI HA AL FINAL DE LA POLÍTICA DE PRIVACITAT PER PODER TRAMETRE EL QUESTIONARI. GRÀCIES
POLÍTICA DE PRIVACITAT
Responsable del Tractament de les dades personals
Nom: Consell Intersectorial d'Empresaris - CIESC-.
Domicili: carrer Sant Quirze, 30 – 08201 Sabadell (Barcelona)
CIF: G62584990
Correu electrònic de contacte: ciesc@ciesc.cat
Telèfon: 93 745 09 44

Finalitat del tractament de les dades personals
Les dades seran tractades exclusivament amb la finalitat indicada en aquesta política. Per la gestió de la inscripció a la jornada per part de la persona afectada.

Destinataris als que se’ls comunicaran les seves dades:
Les dades poden ser cedides a les entitats que col·laboren en el projecte i que es detallen a continuació: Foment del Treball.

No es cediran dades a altres tercers, excepte per obligació legal. En aquest cas es demanaria prèviament l’autorització de les persones afectades.

Legitimació pel tractament de les dades:
Es legitima el tractament de les dades amb la prestació del consentiment de la persona afectada mitjançant l’acceptació de la clàusula de tractament de dades.

Temps de conservació les seves dades personals:
Les dades personals es conservaran mentre duri la finalitat per la que van ser prestades i no es sol·liciti la seva supressió o dret de revocació.


Drets dels interessats en relació a les seves dades personals
Vostè té dret a l’accés, rectificació, supressió de les seves dades quan ja no siguin necessàries per la finalitat que van ser recollides. També pot sol·licitar el dret de limitació del tractament, dret de portabilitat i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular.

De la mateixa manera, té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti de manera retroactiva al tractament de dades personals realitzat fins al moment.
Per exercir els seus drets, o per a més informació sobre el tractament de les seves dades, pot dirigir-se a: ciesc@ciesc.cat o al domicili social del Consell Intersectorial d'Empresaris - CIESC-, a c/ Sant Quirze, 30 (08201 Sabadell).
L’informem que, en cas de no obtenir una resposta satisfactòria, desitgi formular una reclamació o bé obtenir més informació, pot acudir a l’Agència Espanyola de Protecció de dades (www.agpd.es - C/ Jorge Juan, 6 de Madrid).

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy