EU-óra jelentkezési lap
Kedves Jelentkező!

Az alábbi űrlap kitöltésével tudja osztálya, iskolája nevében jelzi részvételi szándékát az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája által szervezett rendhagyó EU-órára.

Túljelentkezés miatt jelenleg nem tudunk konkrét időpontra fogadni jelentkezéseket, azonban amennyiben kitölti az alábbi űrlapot, felvesszük a tájékoztatási listánkra. Így amint ismét lesz lehetőség jelentkezésre, illetve felszabadul egy időpont, felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy osztálya részt vehessen az EU-órán.

Bővebb információért kérem írjon az "eutanora@pillar-europe.eu" levelezési címre!

Iskola neve: *
Your answer
Iskola címe: *
Your answer
Iskola típusa *
Évfolyam: *
Your answer
Kapcsolattartó személy neve: *
Your answer
Kapcsolattartó személy e-mail címe: *
Your answer
Kapcsolattartó személy telefonszáma *
Your answer
Kiválasztott modul: *
Az EU-óra választott nyelve: *
Megjegyzés, egyéb igény a választott modul és a téma kapcsán:
Your answer
Létszám (15-35 fő között): *
Your answer
Egyéb megjegyzés:
Your answer
Adatvédelem
A megadott adatokat az Európai Parlament, az Európai Parlament magyarországi Tájékoztatási Irodája és az EU-óra szervezéséért felelős Pillar Alapítvány az EU-óra szervezésével összefüggő célokra, kapcsolattartási célokra használja fel. Az adatlap elküldésével hozzájárul az adatai kezeléséhez. Bővebb adatvédelmi nyilatkozat: http://www.europarl.europa.eu/portal/hu/legal-notice
Az űrlapon keresztül elküldött adatok kezelésére a Google alább linkelt felhasználási és adatvédelmi feltételei is vonatkoznak.
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretne az Európai Parlament EU-órájával és további ifjúsági programjaival kapcsolatban értesítéseket kapni, kérjük tegyen X-et az alábbi négyzetbe!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service