Ja, ik weet iemand die een Kerstengel via Stichting Present goed kan gebruiken!
Via dit formulier kan je jouw cliënt aanmelden als ontvanger van een Kerstengel (mits woonachtig in Leiden of Oegstgeest). Er wordt een Kerstengel (vrijwilliger die zich bij Present meldt) gekoppeld aan iemand die in de tijd rond Kerst en Oud & Nieuw wel wat extra aandacht kan gebruiken.
Het Kerstengelschap kan zich heel simpel uiten door een lief bemoedigend kaartje door de bus te doen, samen een kopje koffie te drinken, een wandelingetje door het park, een klein presentje etc. Net waar de Kerstengel en waar de begunstigde behoefte aan heeft.
De kerstengel laat zich in de adventstijd iets van zich horen, in de periode van 7 december 2020 t/m 10 januari 2021.

Heb jij een cliënt die dit steuntje in de rug wel kan gebruiken en wat extra aandacht kan gebruiken? Meld die persoon dan nu aan! (Dit kan tot uiterlijk 1 december).
N.B.: Zorg er wel voor dat je zeker weet dat je de adresgegevens van de persoon mag doorgeven. En probeer nog niet teveel te beloven aan de cliënt, om teleurstelling te voorkomen!

Overigens zullen de ingevulde gegevens alleen ten behoeve van dit project gebruikt worden en alleen aan de betreffende vrijwilliger(s) verstrekt worden.

P.S. uiteraard alles volledig corona-proof
Email address *
Naam (hulpverlener) *
Emailadres (hulpverlener) *
Telefoonnummer (hulpverlener) *
Maatschappelijke organisatie *
Als hulpverlener wil ik graag de volgende persoon aandragen voor het ontvangen van een Kerstengel via Present! *
Volledige adres ontvanger (zorg dat je zeker weet dat je dit mag doorgeven!) *
In geval van een huurwoning: wat is de woningbouwcorporatie? *
Stichting Present heeft met een aantal woningbouwverenigingen een partnerschap. Om die reden is het voor Present fijn om te weten of en welke woningbouw bij dit adres betrokken is.
Telefoonnummer ontvanger (dat maakt contact leggen wel eenvoudiger) *
Verhaal ontvanger *
We horen graag in het kort waarom deze persoon een Kerstengel goed kan gebruiken en wat hij/zij leuk zou vinden. Ook fijn om even te horen wat de leeftijd ongeveer is en of er kinderen (+ leeftijd) bij betrokken zijn. Denk qua aandacht niet te groot, maar aan bijvoorbeeld: wandelingetje, gewoon een lief kaartje, klein presentje, kopje koffie o.i.d. Leuk om bijvoorbeeld hobbies of andere dingen te noteren waar deze persoon blij van wordt. Beloof echter nog niks aan deze persoon!
Overige opmerkingen en eventuele bijzonderheden
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy