Meld je aan als masterclass trainer of coach bij Driven Academy
Via dit inschrijfformulier kan je je inschrijven als masterclass trainer of coach bij Driven Academy of voor onze andere activiteiten in de toekomst
Op welke manier ben je bekend geworden met Driven? *
Ben je wel eens op een Driven activiteit geweest? *
Naam: *
Voor- en achternaam
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Email: *
Your answer
Telefoonnummer: *
Your answer
Ik wil trainer of coach worden voor: *
Hoeveel ervaring heb je met het geven van masterclasses of het coachen van jongeren? *
Your answer
Mogelijke onderwerpen van jouw masterclass
Het is belangrijk dat je erg duidelijk bent in wat voor masterclass je kan geven, en als je geselecteerd wordt: dat je uit kan leggen, hoe je dat gaat doen: we zijn op zoek naar de grootste talenten, om de nieuwe talenten te helpen beter te worden, in iets waar de ervaren workshopgevers al expert in zijn.

Een deel van het programma zal gekozen worden door de studenten, daarom kunnen we niet garanderen dat we voor elke masterclassgever een rol zal zijn, maar we zetten dit ook op, met meerdere jaren in gedachte.

Kies hieronder uit over welk thema of thema's jij een masterclass zou willen geven, en beschrijf deze in de vraag daaronder.

Welk onderwerp zou jij willen behandelen? (meerdere keuzes mogelijk) *
Required
Beschrijf hier hoe jouw masterclass of coachsessies er uit zullen zien. Denk hierbij aan hoofd- en subonderwerpen, doelen en uitvoering. (150 - 1500 woorden) *
Your answer
Wat maakt jouw de beste of meest geschikte keuze om te kiezen als masterclasstrainer of coach voor Driven Academy? *
Your answer
Jouw bedrijf
Het uitvoeren van een workshop is een betaalde klus. In de meeste gevallen maken workshopgevers hun eigen factuur, en sturen dit op naar het team van Driven, die dit vervolgens (zo mogelijk) binnen 2 weken financieel verwerkt. In sommige gevallen kunnen we dit als 'vrijwilligersvergoeding' labellen, afhankelijk van de situatie van de trainer.
Wil/kan jij betaald worden via jouw ZZP-onderneming? *
Speciaal voor de trainers: de Driven Academy Trainer Award
Voor de 'Meest kwalitatieve' en voor de 'Meest Impactvolle' trainer, is er een financiële bonus die uit word gekeerd aan de workshopgevers die door de studenten zelf worden gekozen als winnaars. Voorlopig denken we aan 200,- en 100,- als bonus. Studenten bepalen dit, we zien dit als een nuttig leermoment voor de studenten.

De uitslag van deze Award wordt ook online gedeeld, na de afsluiting van het programma. We verwachten dat iedereen wilt meedoen, en geven daarom vooraf aan dat ja zeggen, ook impliceert dat je ons toestemming geeft hierover een positief artikel of post te plaatsen, inclusief foto.

Wil je meedoen aan de Driven Academy Trainer Award?
Opmerkingen:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.