Kesäksi juoksukuntoon -juoksukoulu 2018, Rauma (Vauhtisammakko)
Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Vauhtisammakon juoksukoulun RAUMAN juoksukouluihin kevään 2018 kaudelle.

Kesäksi juoksukuntoon juoksukoulu alkaa 19.4.2018. Kesäksi juoksukuntoon juoksukoulu sopii aloittelijasta aina kuntoilijaan saakka. Kurssilla panostetaan tekniikan perusteiden oppimiseen, perusharjoituksiin ja annetaan henkilökohtaista palautetta jokaisen juoksutekniikkaan.
Alla tarkempi ohjelma, maksuohjeet sekä muuta yleistä infoa.

Kevään 2018 OHJELMA:
Kausi 19.4-15.5.2018

Harjoitukset ovat aina klo 17.15-18.15.

To 19.4 juoksutekniikan perusteet
Ti 24.4 tekniikka + palaute
To 26.4. mäkitreenit + tekniikka
To 3.5 vetotreenit + tekniikka
Ti 8.5 vetotreeni
Ti 15.5. lihaskuntoa + juoksua

Hinta 39€.


Lähtöpaikkana treeneille toimii Latumajanreitin eteläpään parkkipaikka, joka löytyy pyynpäänkadun ja metsätähdentien risteyksestä. Treeneissä on mahdollisuus jättää mahdolliset ylimääräiset tavarat säilöön. Treenit ovat ulkona.

Muistathan ilmottautua ennen osallistumistasi harjoituksiin. Ilmoittautumalla ja suorittamalla kurssimaksun viimeistään 19.4.2018 pääsen mukaan juoksukouluun.

__________
Juoksukoulun alaikäraja on 15-vuotta.
__________

KURSSIMAKSUN SUORITTAMINEN ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ
Juoksukoulu maksetaan tämän ilmoittautumisen yhteydessä alla olevalla ohjeella. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan MAKSUPÄIVÄ. Mikäli juoksukoulun ryhmät tulevat täyteen, on paikat varattuna niille osallistujille, jotka ovat tehneet maksusuorituksen kurssista.

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä näillä maksutiedoilla:


JUOKSUKOULUN MAKSUOHJE
1.Maksa osallistumismaksu 39e tilille Nordea IBAN FI49 1652 3000 0167 28. Viite: 415129. Saaja Tmi Mikko Liukka. Muista käyttää viitettä!

Voit maksaa myös Smartum liikuntaseteleillä, kulttuuriseteleillä tai maksukortilla, TYKY-kuntoseteleillä, tai Virike-seteleillä, sekä Sporttipassilla (Sporttipassilla maksamisen ohje alla). Kirjoita seteleihin nimesi ja tuo ne avaustreeniin. Kurssia ei voi maksaa Edenred Body&Mind -kortilla.

2.Tuo maksusta kuitti avausluennolle tai lähetä se sähköpostilla laskutus@vauhtisammakko.com.
_________________________________________________________________
SPORTTIPASSILLA MAKSAMINEN
Voit maksaa Vauhtisammakon liikuntapalveluiden laskut myös SporttiPassin verkkomaksulla.
*Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi
*Valitse SporttiPassin verkkomaksu
*Valitse riippuvalikosta Vauhtisammakko (Tmi Mikko Liukka) *Kirjoita summa euroissa *Kirjoita palvelunkuvaukseen Viite: 415129, rauma18

EAZYBREAKILLA MAKSAMINEN
Voit maksaa myös Eazybreakilla. Kysy ohje rauma@vauhtisammakko.com

TYKY-ONLINELLA MAKSAMINEN
Voit maksaa myös Tyky-onlinen maksuvälineellä. Toimita tällöin tykyonlinen numerosi anni@vauhtisammako.com ja teemme veloituksen puolestasi.
____________________________________________

Mikäli maksat kurssin osaksi liikuntaseteleillä tai vastaavalla maksuvälineellä ja osaksi rahalla, maksa tilille yllä olevan ohjeen mukaan se määrä joka jää liikuntaseteleiden jälkeen avoimeksi. Tuo liikuntasetelit avaustreeniin.

Mikäli haluat maksuaikaa, tiedustele mahdollisuuksia maksaa laskulla rauma@vauhtisammakko.com. Laskutuslisä 2,50 euroa/lasku.

Mikäli sinulla on kysyttävää, lisätietoja saa rauma@vauhtisammakko.com.

Facebookissa toimii Rauman juoksukoulun osalta ryhmä Vauhtisammakon juoksukoulu Rauma. Sinne kannattaa käydä liittymässä. Lisäksi Vauhtisammakoa voit seurata Instagramissa @vauhtisammakko sekä @anniliukka ja @juoksunaattori. Lisäksi facebookissa toimii sivu Vauhtisammakko, josta kannattaa käydä tykkäämässä.

Noin viikkoa ennen kurssin alkamista saat sähköpostilla viestin, jossa on tarkempia ohjeita kurssista.

Poissaolokertojen harjoituksia ei toimiteta erikseen sähköpostilla. Poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa etukäteen.

Kurssille mahtuu mukaan niin kauan kuin tämän linkin kautta voi ilmoittautua ryhmiin.

Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Jokainen harjoittelee omalla vastuullaan. Järjestäjällä on oikeus aikataulun ja sisällön muutoksiin.

Kurssille mahtuu mukaan niin kauan kuin tämän linkin kautta voi ilmoittautua ryhmään.

Tervetuloa mukaan!

Vauhtisammakot

Email address *
Nimi: *
Täytä tähän kenttään koko nimesi:
Your answer
Puhelinnumero: *
Your answer
Syntymäaika: *
Your answer
Postitusosoite: *
Your answer
Maksan juoksukoulun liikuntaseteleillä, TYKY-seteleillä, Sporttipassilla tai vastaavalla maksuvälineellä: *
Mikäli sinulla on liikuntaseteleitä tms. vain osaan maksusta. Tuo setelit avausluennolle ja maksa loppu osuus yllä olevalla maksuohjeella tilisiirtona.
Juoksukoulun maksupäivä: *
Juoksukoulu maksetaan ilmoittautumisen (tämän lomakkeen täyttämisen) yhteydessä yllä olevalla maksuohjeella. Täytä alla olevaan kenttään päivämäärä, jona olet suorittanut maksun tilisiirtona (eli ilmoittautumispäivä tai sitä aiempi päivä; koska juoksukoulu maksetaan samalla kun ilmoittaudutaan, ei tähän kenttään voi syöttää tulevaisuudessa olevaa päivämäärää). Mikäli maksat liikuntaseteleillä, syötä kenttään avauskerran päivämäärä 19.4.2018. Mikäli haluat maksuaikaa taikka haluat maksaa juoksukoulun erissä, ota yhteyttä anni@vauhtisammakko.com. Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Harjoittelen omalla vastuullani. Minusta saa ottaa ryhmässä kuvia treeneistä ja julkaista niitä Vauhtisammakon kanavissa. Hyväksyn täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, että lomakkeeseen syöttämäni tietoni kerätään ja minulle saa Vauhtisammakon toimesta toimittaa antamiini yhteystietoihin viestejä.
Your answer
Maksetun osallistumismaksun määrä (liikuntasetelit ja tilisiirto): *
Your answer
Juoksukoulun ilmoittautuminen on sitova: *
Juoksukouluun ilmoittautuminen on sitova. 10.4.2018 jälkeen tehdyissä peruutuksissa maksetusta kurssimaksusta pidetään 50%:a. Lääkärintodistuksella osallistumisen voi siirtää kokonaisuudessaan seuraavaan kauteen/kauteen jolloin pääsee mukaan terveenä. Mikäli kurssi jää kesken, pystyy käyttämättä jääneen osan kurssista siirtämään lääkärintodistuksella seuraavaan kauteen/kauteen jolloin pääsee terveenä mukaan.
Lisätietoja:
Tähän voit kirjata halutessasi lisätietoja.
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms