Inschrijvingsformulier workshop met medewerkers uit kunst-en cultuurhuizen (7 oktober van 13u30-16u30)
Schrijf je hieronder in om mee na te denken over videoformats voor theatervoorstellingen en concerten. Met een 'Video van de dag' kan je jouw publiek een extra beleving geven en nieuw publiek aantrekken.

Op 7 oktober van 13u30 tot 16u30 komen we online samen met creatieve breinen uit de sector om videoformats aan elkaar af te toetsen! Verwacht je aan een interactieve sessie in samenwerking met Cultuurconnect en Studio Dott. Je ontvangt nog een e-mail met praktische informatie en de Google Meet link.

*Cultuurconnect ondersteunt cultuurhuizen en bibliotheken in hun digitale innovatie en dienstverlening. Deze workshop maakt deel uit van het experiment Virtueel Podium. Meer informatie over de 'video van de dag' vind je hier: https://www.cultuurconnect.be/nieuws/video-van-de-dag-over-voorstellingen-jouw-cultuurhuis
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Telefoonnummer? *
Voornaam? *
Naam? *
Voor welke organisatie werk je?
Mogelijk moeten wij later opnieuw contact met je opnemen in het kader van deze workshop? *
Door deel te nemen aan deze workshop gaat u akkoord met de verwerking en bescherming van uw gegevens zoals vermeld in onze privacyverklaring. Lees er alles over: https://www.cultuurconnect.be/privacy.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Cultuurconnect. Report Abuse