Inschrijvingsformulier Tante Erfgoed
Ga je mee op bezoek bij Tante Erfgoed?

Tante Erfgoed is de naam van een netwerkavond waarop de 3 Kempense Erfgoedcellen alle vrouwen uitnodigen die in hun vrije tijd of als beroep met erfgoed bezig zijn, of het nu immaterieel, roerend of onroerend erfgoed is. In een gezellige sfeer willen we hen inspireren, informeren en kennis laten maken met elkaar. Wie weet komen er nog boeiende samenwerkingen uit voort.

Het hele programma en praktische info vind je op www.erfgoednoorderkempen.be/tante-erfgoed

Deelname is gratis. Inschrijven is wel verplicht en kan tot 31 mei.

Wil jij er ook bij zijn op donderdagavond 6 juni 2019, van 19.30 tot 23u, in Rijkevorsel? Vul dan onderstaand formulier in.

Tot dan!

Anneleen van Erfgoed Noorderkempen
Lieve en Charlotte van Kempens Karakter
Janna van erfgoedcel k.ERF

Email address *
Kom jij ook? *
Mijn naam is *
Your answer
Ik kom, maar zal wegens mijn drukbezette agenda pas arriveren om ... uur.
Your answer
Nog snel enkele vraagjes
Eén van onze sprekers zal aanknopen bij jullie ervaringen. Door kort op onderstaande vraagjes te antwoorden, help je haar om haar lezing gericht voor te bereiden.
Alvast bedankt!
Welke omgevingen of contexten vind je fijn om in te werken? Kan je kort uitleggen waarom? (bv. Ik vind het fijn om aan 1 grote tafel samen te werken met al mijn collega's. Zo is de drempel meteen heel wat lager om hulp te vragen en werk ik beter samen met hen.)
Your answer
In welke omgevingen of contexten werk je niet zo graag en waarom? (bv. Op mijn vorige werkplaats heerste een heel competitieve sfeer. Hier werd ik onzeker van.)
Your answer
Heb je na een bijeenkomst wel al eens gedacht: "Verdorie, dit had ik anders moeten aanpakken!" (bv. Tijdens een vergadering liet een collega me nooit uitspreken. Na een tijdje zei ik gewoon niets meer. Achteraf gezien had ik haar er beter meteen vriendelijk op gewezen dat ik nog iets te zeggen had.)
Your answer
Wat stoort jou tijdens een vergadering of gesprek? (bv. sarcastische mopjes, weinig oogcontact, rinkelende telefoon, voortdurend zitten typen, ...)
Your answer
Voel je je soms geremd om je ideeën voor te stellen binnen je team of vereniging? Zo ja, kun je een kort voorbeeld geven van zo'n situatie? (bv. Van alle bestuursleden ben ik de enige die geen hogere studies heeft gedaan. Om die reden vind ik mijn input niet altijd even waardevol, alhoewel ik soms een heel ander perspectief kan bieden op problemen.)
Your answer
BEDANKT!
Bedankt voor je inschrijving. Nu dien je enkele onderaan nog op de blauwe knop met 'verzenden' te klikken.
Je ontvangt dan meteen een bevestiging, en enkele dagen op voorhand nog een herinnering.
We kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen.
Heb je nog vragen? Dan kan je terecht bij info@erfgoednoorderkempen.be of 014 44 33 62.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Erfgoed Noorderkempen. Report Abuse - Terms of Service