Taller: compostatge de residus orgànics
Dia: dissabte 29 d'octubre
Lloc: parc de la Maiorasga
Horari: 10.30 a 13.00 h
Inscripció prèvia obligatòria (per a un màxim de 20 famílies)

Descripció: en aquest taller ens endinsarem en un dels processos més fascinants de la vida: com els éssers vius es descomponen i es converteixen en humus perquè altres éssers vivents inicien les seues existències. I de com podem contribuir a aquest procés tan important de la Biosfera. En ell realitzarem una sèrie d'activitats que ens conduiran a conéixer i comprendre el compostatge.

Per al taller caldrà portar unes poques deixalles (plàstic, paper, llaunes...) i 1 botella de plàstic de 1,5 l. per família.

Coneixement de la dinàmica del taller *
Required
Nom i cognoms del xiquet/xiqueta
Nom *
Your answer
Cognom *
Your answer
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Dades de la persona acompanyant 1 (pare/mare/tutor)
Obligatori un acompanyant com a mínim
Nom *
Your answer
Cognom *
Your answer
Document d'identitat *
Your answer
Dades de la persona acompanyant 2 (pare/mare/tutor)
El segon acompanyant és opcional
Nom
Your answer
Cognom
Your answer
Document d'identitat
Your answer
Dades de contacte
Adreça *
Tipus de via, nom de la via, número, pis i porta
Your answer
Municipi *
Your answer
Codi Postal *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Adreça de correu electrònic *
Your answer
Llei de protecció de dades
Segons la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que l'Ajuntament de Vila-real incorporarà les vostres dades a fitxers, que s'utilitzaran per als fins municipals i no se cediran a cap tercer, excepte per obligacions legals, a l’empresa organitzadora de l’activitat Clap (Elena Archiles Rubert, NIF 52798408E, Calle Molí 13, 3 A), i a aquelles administracions públiques que foren les destinatàries del tractament. Per a exercir els vostres drets d'accés, rectificació i cancel·lació, us heu de dirigir per escrit a l'Ajuntament a l'adreça que veureu al peu de la pàgina http://www.vila-real.es i adjuntar una fotocòpia del vostre document nacional d'identitat o equivalent.Amb motiu del desenvolupament de les activitats de la campanya Naturalment autoritzeu a que puguen realitzar-se fotografies i/o vídeo de l’esmentat xiquet/a amb qualsevol de les següents finalitats: per a l’elaboració d’una memòria anual de la campanya i si escau de memòries d’activitats específiques; per a la difusió pública de la campanya Naturalment, en particular als mitjans de comunicació durant l’activitat i tanmateix en la seu difusió posterior en les xarxes socials, i per a la publicació a la pàgina web institucional de l’Ajuntament, així com en la web de Clap, que és l’entitat encarregada per part de l’ajuntament en el desenvolupament de les activitats.
Protecció de dades i autorització cessió d'imatges *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service