Обществените консултации - инструмент за модерни и отворени политики (формуляр за участие)
Поредицата от обучения на тема "Обществените консултации - инструмент за модерни и отворени политики" са насочени към представители на общинска администрация и граждански организации с цел запознаване на заинтересованите страни с процеса на обществено консултиране, с подходящи форми и подходи за постигане на успешни дискусии.
Обученията се провеждат в рамките на проект „В диалог с гражданите – обществените консултации като част от отвореното управление на София“, изпълняван от Български център за нестопанско право по Програма Европа 2018 г. на Столична община. Целта на проекта е повишаване на знанията и уменията на различните заинтересовани страни в няколко тематични области с оглед провеждането на ефективни консултации, имайки предвид новоприетата Наредба за обществените консултации на територията на СО.

Графикът на обученията по теми е както следва:
16.07.2018 г. - Социални дейности;
17.07.2018 г. - Младежки дейности и спорт;
18.07.2018 г. - Култура;
19.07.2018 г. - Градоустройство;
20.07.2018 г. - Образование.

Обученията са целодневни, с начален час 09:30 ч. (09:00 - регистрация), в залата на Националния статистически институт, адрес: ул. “Панайот Волов“ №2.


*** Моля да имате предвид, че попълвайки формуляра за участие, Вие се съгласявате данните Ви да бъдат обработвани с цел предварителна подготовка на обученията.

Организация / Институция: *
Your answer
Представител (име, длъжност): *
Your answer
Имейл за контакт: *
Your answer
В кой сектор работите, съответно в кое от следните обучения бихте искали да участвате: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms