REFORMÁCIÓ 500 NEMZETI MEGEMLÉKEZÉS Papp László Budapest Sportaréna 2017. október 31. 10.00 - 15.00 Jegyrendelés
REFORMÁCIÓ 500 NEMZETI MEGEMLÉKEZÉS
Papp László Budapest Sportaréna
2017. október 31.

2017. október 31. Ekkor lesz a reformáció 500. jubileumi emlékévének központi ünnepsége a Papp László Budapest Sportarénában. Az ünnepi eseményt úgy tervezte meg a Reformáció Emlékbizottság, hogy az esti órákban már mindenki a saját közösségében emlékezhessen, s ünnepelhessen, így a délelőtt 10 órakor kezdődő program 15 órakor ér véget.
Az aktuális tervek alapján három fő részre tagolódik a Pozsgai Zsolt rendező által megálmodott programsorozat.
Az első blokkban (10:00 és 11:00 óra között) kap helyet az úgynevezett Közéleti rész, amelynek keretében Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter köszönti a résztvevőket, Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke pedig ünnepi beszédet tart. Ezt gazdag kulturális programok kísérik.
A második blokkban (11:00 és 12:00 óra között) a program ökumenikus istentisztelettel folytatódik, egyházi vezetők szolgálatával, összevont, több száz fős kórussal és természetesen közös énekléssel. A két délelőtti blokkot az MTVA egyenes adásban közvetíti majd.
A harmadik blokk, amely egy hosszabb ebédszünet után veszi kezdetét, reformációi gálaműsorral folytatódik, neves színészek és énekesek közreműködésével, valamint reformáció tematikájú filmbejátszásokkal és előadásokkal egészen 15:00 óráig.
Az ünnepség időtartamára való tekintettel szerény ebédcsomagok állnak rendelkezésre. A regisztráció 500 Ft.

Email address *
Neved: *
Your answer
Telefonszámod: *
Your answer
Hány jegyet kérsz? (30 jegyünk van a 113-as szektorba, a jelentkezés sorrendjében tudjuk lefoglalni. Átvenni a lelkészi hivatalban vagy a templomban lehet.) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms