Cicle de Consolidació i Creixement cooperatiu: L'ÈTICA COOPERATIVA
Marketing per a l'Economia Social i Solidària
Dia: 8 d'octubre // Hora: 11h a 14h /a la coordinadora de ONGD de Lleida (Doctor Combelles 11 · 25003 Lleida)/diferents cooperatives.
Ser soci d’una cooperativa no significa necessàriament haver treballat en un entorn cooperatiu
ni conèixer quins són els seus valors. Sovint cal realitzar un treball important de reconeixement
de què significa ésser cooperativista. L’objectiu d’aquesta sessió serà compartir entre les
diverses persones de les cooperatives del territori que significa ser cooperativista avui. Des
de l’autocrítica i apuntant sempre a la millora personal i col·lectiva.
Dades bàsiques
Nom / cognoms
Your answer
NIF
Your answer
Nom de la cooperativa o entitat
Your answer
Correu electrònic
Your answer
Telèfon
Your answer
Informació addicional de Protecció de Dades. En compliment amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades GDPR, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals ens faciliti seran incloses en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, creat i mantingut sota la responsabilitat de Ponent Coopera i degudament inscrit davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. La finalitat d’aquest fitxer és mantenir informades a les persones interessades en relació als programes de formació, suport i acompanyament en la creació de cooperatives, i difusió de l’Economia Social i Solidària. Així mateix, les dades s’incorporaran al fitxer ”Subvencions de la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom”. La finalitat del fitxer és gestionar les subvencions que atorga la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom que es duen a terme en el desenvolupament de les competències que li són atribuïdes legalment. La unitat responsable d’aquest, és la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa.

Les seves dades personals seran usades per a la nostra relació i poder prestar-li els nostres serveis. Aquestes dades són necessàries per a poder relacionar-nos amb vostè, el que ens permet l’ús de la seva informació personal dins de la legalitat. Així mateix, també poden ser usats per a altres activitats, com enviar publicitat o promocionar les nostres activitats. Només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat podrà tenir coneixement de la informació que li demanem. Igualment, tindran coneixement de la seva informació aquelles entitats públiques o privades a les quals estiguem obligats a facilitar les seves dades personals amb motiu del compliment d’alguna llei. Conservarem les seves dades durant la nostra relació i mentre ens obliguin les lleis. Un cop finalitzats els terminis legals aplicables, farem eliminar-los de forma segura.

En qualsevol moment pot dirigir-se a nosaltres per saber quina informació tenim sobre vostè, rectificar-la si fos incorrecta i eliminar-la un cop finalitzada la nostra relació, en el cas que això sigui legalment possible. Podrà exercir els seus drets d'accés, modificació, cancel·lació i oposició mitjançant petició escrita dirigida a Ponent Coopera - Av. Josep Trepat S/N - 25300 Tàrrega (Lleida) o mitjançant correu electrònic dirigint-se a info@ponentcoopera.cat. En el cas que entengui que els seus drets han estat desatesos per la nostra entitat, pot formular una reclamació a l’Agencia Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service