Kerstwedstrijd 2de Kerstdag
Net als vorig jaar organiseren we ook dit jaar, voor iedereen die liever gaat golfen in plaats van de verplichte bezoekjes en geen zin heeft om te koken, op donderdag 26 december de Kerstwedstrijd. Iedereen is welkom. Wel of geen lid, het maakt niet uit.

Programma:

12.30 uur ontvangst met koffie en lekkernij, melden bij de wedstrijdtafel en inslaan op de range
13.00 uur uitleg van de wedstrijdvorm en spelregels
13.15 uur vertrek van de flights naar de holes
13.30 uur start van de 9 holes gunshot wedstrijd
15.30 uur binnenkomst flights
16.00 uur borrel met lekkere hapjes en prijsuitreiking
17.00 uur heerlijk 4-gangen diner

Wedstrijdvorm:

De wedstrijd wordt gespeeld over 9 holes waarbij we starten met een shotgun. De spelvorm is Texas Scramble Stableford met 2/3 handicap verrekening. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen bestaan de flights uit 3 of 4 personen. Iedereen die een handicap heeft mag meespelen. We gebruiken verschillende afslagplaatsen voor de verschillende handicap categorieën.

Na de uitgebreide ontvangst en 9 holes wedstrijd serveren wij voor alle gasten een heerlijk 4 gangen diner bestaande uit:Carpaccio met truffelmayonaise

***

Dubbel getrokken groentesoep met croutons

***

Varkenshaas met bospaddenstoelensaus met garnituur

of

Kabeljauwhaasje met grove mosterdsaus met garnituur

***

Appeltaartje met kaneelijs en slagroom


De kosten voor deelname aan deze gezellige wedstrijd zijn € 37,50 p.p. Ongeacht of je lid bent van GC Dongen of GC Roosendaal. Ben je ergens anders lid? Dan kun je ook meespelen. De kosten voor greenfee zijn dan € 10,00.

Natuurlijk is het, voor degene die geen zin hebben om te golfen, mogelijk om aan te sluiten bij het diner. Kosten voor alleen het diner bedragen € 32,50 p.p.

*alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief inschrijfgeld, greenfee, ontvangst, ballen op de drivingrange en 4 gangen diner.

Iedereen die minimaal in het bezit is van baanpermissie kan zich inschrijven voor de Kerstwedstrijd. Heb je vrienden en of kennissen die niet golfen maar wel tijdens het 4 gangen diner willen aanschuiven? Geen probleem. Iedereen is welkom.

Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 20 december. De wedstrijd gaat door bij minimaal 20 deelnemers.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy