Piraattipuolueen ehdokasilmoittautumislomake eduskuntavaaleihin 2019
Tällä lomakkeella voit ilmoittaa halukkuutesi ryhtyä Piraattipuolueen eduskuntavaaliehdokkaaksi. Seuraavien eduskuntavaalien varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 14.4.2019. Ilmoittautuminen ei ole millään tapaa sitova tässä vaiheessa.

Mikäli ilmoitat halukkuutesi ehdokkaaksi, sinuun otetaan yhteyttä myöhemmin. Yhteydenottoon saattaa kulua useita kuukausia. Jos yhteystietosi muuttuvat olennaisesti lähikuukausina, ilmoittaudu uudestaan tällä samalla lomakkeella.

Virallinen ehdokasasetteluprosessi tapahtuu Piraattipuolueessa piiriyhdistyksittäin syksystä 2018 alkaen. Kaikki ilmoittautuneet eivät välttämättä pääse ehdokkaaksi.

”Eduskuntavaaleissa vaalikelpoinen on jokainen äänioikeutettu henkilö, joka ei ole vajaavaltainen eli holhouksen alainen. Kansanedustajaksi ei kuitenkaan voida valita sotilasvirassa olevaa henkilöä. Lisäksi kansanedustajana eivät voi olla seuraavat korkeat virkamiehet: valtioneuvoston oikeuskansleri, eduskunnan oikeusasiamies, korkeimman oikeuden tai korkeimman hallinto-oikeuden jäsen eikä valtakunnansyyttäjä. He voivat olla ehdokkaina, mutta jos tulevat valituiksi, heidän tulee erota virastaan. Vaalikelpoisuus on eduskuntavaaleissa riippumaton ehdokkaan kotikunnasta, joten ehdokas voi asettautua ehdokkaaksi missä tahansa vaalipiirissä, kuitenkin vain yhdessä vaalipiirissä.” https://vaalit.fi/vaalikelpoisuus-ja-ehdokasasettelu

Ehdokkaiden tulee hyväksyä puolueohjelma ja toimia sen mukaisesti.
(kts. https://piraattipuolue.fi/politiikka/puolueohjelma/)


Piiriyhdistys voi päättää periä ehdokasmaksun, jolla katetaan vaaleista aiheutuvia kuluja. Mahdollinen ehdokasmaksu maksetaan vasta sitten, kun ehdokkuus on vahvistettu.

Perustiedot
Tiedot, mukaan lukien ehdokasesittely, VOIDAAN JULKAISTA Piraattipuolueen verkkosivuilla, mikäli osallistut viralliseen ehdokasasetteluprosessiin. Osallistumishalukkuutesi varmistetaan myöhemmin erikseen. Henkilötunnuksesta voidaan julkaista kuitenkin vain syntymäaika, ei loppuosaa.

Ehdokasesittely ei ole pakollinen, mikäli ilmoittautuja on ollut Piraattipuolueen ehdokkaana europarlamentti- tai eduskunta- tai kuntavaaleissa tai on muutoin puolueessa tunnettu esim. luottamustehtävien kautta.

Vaalipiiri, jossa haluaisin ensijaisesti olla ehdolla *
Muut vaihtoehtoiset vaalipiirit, joissa saattaisin haluta olla ehdolla
Kotipaikkakunta *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Kaikki etunimet *
Your answer
Puhuttelunimi (jos muu kuin ensimmäinen etunimi)
Your answer
Nimimerkki jota käytät yleisesti verkossa
Your answer
Henkilötunnus *
Your answer
Arvo, ammatti tai toimi (enintään kaksi ilmaisua)
Your answer

Riippuen piiriyhdistyksestä, ehdokkuuden edellytyksenä saattaa olla, että olet piiriyhdistyksen ja/tai Piraattipuolueen jäsen. Näitä tietoja ei julkaista. Tiedot ovat Piraattipuolueen luottamushenkilöiden käytössä. Merkitse tähän ne yhdistykset, joiden jäsen olet.

Olen jäsen seuraavissa yhdistyksissä *
Required
Ehdokasesittely
Kirjoita muutaman lauseen esittely siitä, kuka olet ja mitä teet. Voit myös mainita keskeisiä kiinnostuksen kohteitasi Piraattipuolueen tavoitteissa ja politiikassa yleisemminkin. Ehdokasesittely voidaan julkaista puolueen sivuille mahdollisesti tulevan ehdokasesittelysi tekstinä joko sellaisenaan tai hieman muokattuna. Jos sinut valitaan ehdokkaaksi, voit myös kirjoittaa myöhemmin uuden tekstin.
Your answer
Yhteystiedot
Tietoja ei julkaista. Tiedot ovat Piraattipuolueen luottamushenkilöiden käytössä.
Sähköpostiosoite *
Your answer
Jos käytät Googlen palveluita, lisää niiden tunnuksena käyttämäsi sähköpostiosoite tähän
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Postiosoite
Your answer
Postinumero ja -toimipaikka
Your answer
Verkkosivustot
Mikäli sinulla on blogi tai kotisivut tai olet läsnä verkon yhteisöpalveluissa, voit lisätä niiden verkko-osoitteet alle. Tiedot ovat vapaaehtoisia. Tiedot VOIDAAN JULKAISTA Piraattipuolueen verkkosivuilla, mikäli osallistut viralliseen ehdokasasetteluprosessiin.
Verkkosivut
Your answer
Blogi
Your answer
Facebook-henkilöprofiili
Your answer
Facebook-sivu (esim. poliitikkosivusi tai jonkin projektisi sivu)
Your answer
Twitter-profiili
Your answer
Muita verkkosivuja tai yhteisöpalveluprofiileita
Your answer
HUOM! Muistathan lopuksi painaa nappia lähettääksesi lomakkeen.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms