Diumenge, 29 gener 2017. Excursió de senderisme familiar a Castellví de Rosanes i Creu de l'Aragall, al Baix Llobregat.
Diumenge, 29. Excursió de senderisme familiar a Castellví de Rosanes i Creu de l'Aragall, al Baix Llobregat. Activitat oberta a tothom que desitgi assistir-hi.
És una sortida d’uns 10 km. per camins i pistes forestals. Agafarem algun corriol per pujar al Castell de Sant Jaume i a la creu de l'Aragall. Qui tingui brúixola que la porti, per si de cas.

Com a opció, a l'acabar la caminada, hi ha la la possibilitat de fer una calçotada al Restaurant Mas Sunyol (http://www.massunyol.com).
El menú és calçotada il·limitada, butifarra i xai a la brasa, patates, mongetes i carxofes, postres.
El preu és de 32 Euros. (cadascú es paga el seu allá). També hi ha menú infantil (plat combinat de macarrons, patates, escalopa i postres) per 12€.
Qui vulgui aquesta opció s'ha d'apuntar abans del 24 de gener per poder reservar ja que les places són limitades i per rigurós ordre d'inscripció.

Les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal.
Vocals: Baldiri Amorós i Montserrat Oller.

* Amb possibilitat de calçotada. Responsable: Conxa Capdevila.

Opcions de la Sortida *
NOM *
Your answer
COGNOMS *
Your answer
NUMERO DE SOCI *
Your answer
TELÈFON *
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC *
Your answer
D.N.I. *
Your answer
SOCI *
VEHICLE PROPI *
Donat que les combinacions de vehicles són difícils, preguem poseu el cotxe a disposició si es posible:
Si portes vehicle. A qui portes i de quantes places lliures disposes?
Your answer
DATA NEIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
FEDERAT
DECLARO I ACCEPTO *
Amb l'enviament del present formulari DECLARO i ACCEPTO que estic prou entrenat per realitzar aquesta activitat, que no pateixo cap lesió física que pugui agravar-se durant o com a conseqüència de la meva participació a l’activitat abans esmentada i que eximeixo el Centre Excursionista Sant Boi, i els membres responsables, de tota responsabilitat derivada de qualsevol eventualitat. Autoritzo els serveis mèdics a practicar-me qualsevol cura que pugui necessitar o qualsevol altra intervenció que ells considerin oportuna, tant si em trobo en condicions de sol·licitar-la com en el cas de no trobar-m’hi. També em comprometo a abandonar l’activitat si algun responsable ho creu necessari per a la meva salut. També declaro que estic al corrent de la dificultat i duresa d’aquesta activitat i de l’itinerari i horari aproximat que es durà a terme, i em comprometo a fer cas de les indicacions que els vocals responsables de la sortida em puguin fer, amb la finalitat d’evitar qualsevol dany o problema. D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor,a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, dono el meu consentiment exprés perquè el CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI pugui captar les meves imatges, les imatges dels meus fills/filles, durant el desenvolupament d’activitats organitzades per aquesta entitat i les Federacions i Associacions a les que estigui adherida, i les pugui reproduir i difondre per mitjà de qualsevol tipus de suport o canal de comunicació, i específicament en el lloc web de l’entitat, en el àmbit de les seves competències i actuacions.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service