Geshe Choekhortshang Rinpocse: Gyógyító Buddha tanítás és átadás - 2017. június 16-17-18.

A FÉRŐHELYEK TELJESEN MEGTELTEK, EZÉRT NEM TUDUNK TOVÁBBI REGISZTRÁCIÓT FOGADNI! KÉRÜNK IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ALÁBB, HA SZERETNÉL TOVÁBBI TANÍTÁSOKRÓL, KÖZÖS GYAKOLÁSOKRÓL ÉRTESÜLNI! KÖSZÖNJÜK!

Tibet és a Zsang Zsung Birodalom ősi vallásában, a bönben, valamint az egész tibeti buddhista hagyományban jól ismert a Gyógyító Buddha, az „Orvosok Királya”. Gyakorlatai orvosságot jelenthetnek minden olyan betegségre, amely a három gyökérméregből alakul ki (harag, ragaszkodás, nem-tudás). Mivel a tibeti hagyomány szerint minden, létezésünk során tapasztalt szenvedés és betegség ebből a három méregből ered, ezért a Gyógyító Buddha gyakorlata nem kevesebbet ígér az elkötelezett gyakorlónak, mint a gyógyulás lehetőségét nem csupán egyes betegségekből, hanem magából a Szamszára végtelen körforgásából is, amelyet szintén a három méreg tart mozgásban.
Rinpocse hetedik alkalommal is elfogadva közösségünk meghívását, ezúttal a bön hagyományból származó Gyógyító Buddha gyakorlatába vezeti be az érdeklődőket, amelyet egy lung, a gyakorlat végzésére feljogosító átadás zár majd.

Helyszín: A Tan Kapuja Buddhista Főiskola Szertartásterme, 1098 Budapest, Börzsöny u. 11.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
GESHE NYIMA WOSER CHOEKHORTSHANG RINPOCSE
Kérjük, add meg a neved! (vezetéknév, keresztnév) *
Kérjük, add meg az emailcímedet! *
Szeretnél feliratkozni hírlevelünkre? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy