Tribina "Ukradena bezbednost"
U četvrtak, 3. oktobra, u 18 časova u Startit Centru Subotica će biti održana tribina “Ukradena Bezbednost” koju organizujemo u saradnji sa Fondacijom Tijana Jurić.

Tribina „Ukradena bezbednost“ jedna je od edukativnih aktivnosti Fondacije „Tijana Jurić“ koja obrađuje sve važne teme koje se tiču bezbednosti dece na internetu.

Ropstvo, trafiking, belo roblje, trgovina organima, trgovci ljudima, pojmovi su o kojima sve češće slušamo, ali sa određenom rezervom u svesti prihvatamo da se to dešava „tamo, negde i nekome“.

Predavač, Igor Jurić, osnivač Fondacije „Tijana Jurić“, vrlo realistično, na momente surovo i oštro, govori o lošim pojavama u društvu.

Kome je namenjeno predavanje?

Tribina „Ukradena bezbednost“ traje oko sat vremena, a namenjena je, pre svega, učenicima srednjih škola i roditeljima koji nemaju priliku da se često informišu o svim opasnostima koje vrebaju decu u školi, na ulici i na internetu. Osim roditelja, za ovu temu su često zainteresovani i prosvetni radnici, socijalni radnici, kao i drugi stručnjaci koji u svakodnevnom radu sa decom brinu o njihovoj bezbednosti.

O fondaciji

Fondacija Tijana Jurić je neprofitna organizacija osnovana 2015. godine, sa osnovnim zadatkom da svojim delovanjem poboljša bezbednost dece u Srbiji.  Slogan „Bezbednost dece je odgovornost svih nas“ na najbolji način opisuje viziju Fondacije Tijana Jurić i njenu težnju da zajedničkim delovanjem postignemo visoku svest o odgovornosti koju imamo prema deci.

Sve aktivnosti Fondacije Tijana Jurić proizilaze iz dubokog verovanja da naše odgovorno ponašanje može da obezbedi sigurniju i bolju budućnost i bezbednost dece u Srbiji, jer je bezbednost dece odgovornost svih nas.
Ime i prezime *
Email *
Da li želiš da primaš newsletter Startit Centra Subotica? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service