Paket aranžman CK13 - poziv za volontere/ke
Paket aranžman pruža jedinstvenu priliku mladima i onima koji se tako osećaju da učestvuju u uređivanju programa CK13. Namenjen je svima koji bi želeli da sa drugima podele svoje poznavanje i interesovanje iz oblasti muzike, filma i književnosti. Program je nastao kao odgovor na potrebe mladih da učestvuju u uređivačkim politikama kulturnih prostora, budući da se ta potreba u zvaničnim kulturnim politikama često previđa.

Program se realizuje kroz tri različita formata: Art bioskop, Slušaonica i Autor(ka) nije prisut(a)n(a).
- Art bioskop je filmski program u okviru kojeg se prikazuju ostvarenja koja predstavljaju alternativu dominatnoj tendenciji komercijalnog filma i koja su od izuzetne umetničke vrednosti.
- Slušaonice su muzičke večeri posvećene određenom autoru/ki ili pravcu i zamišljene su kao prilike da se upozna rad i angažman različitih ikona popularne kulture.
- Autor(ka) nije prisut(a)n(a) je književni program posvećen upoznavanju sa autorkama i autorima, književnim delima i literarnim motivima.

Podaci prikupljeni ovom prijavom koristiće se isključivo u svrhu uključivanja u volonterske kolektive CK13 i neće biti deljeni trećoj strani. Ispunjavanjem ove prijave pristajete na obradu vaših ličnih podataka (ime i prezime, godina rođenja, kontakt podaci). U svakom trenutku možete da povučete svoj pristanak za upotrebu vaših ličnih podataka, kao i njihovo brisanje ili izmenu.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
Grad/mesto u kom živiš *
Godište *
Koji program bi želeo/la da uređuješ? (moguće je označiti više opcija) *
Required
Predstavi u nekoliko rečenica (što detaljnije, to bolje :)) svoju ideju i predloge u vezi sa uređivanjem ovih programa: *
Kontakt (telefon i mejl) *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of CK13.org. Report Abuse