Can Felipa Arts Visuals 2018 Convocatòria / Convocatoria
// CATALÀ //

El programa d’arts visuals del Centre Cívic Can Felipa presenta les bases de la nova Convocatòria, destinada a donar suport a la creació emergent en les seves tres modalitats: Comissariat, Creació artística i Comunicació gràfica.

Els projectes seleccionats donaran forma a la programació 2019 de Can Felipa i tindran l’oportunitat de participar del La(b) Felipa, un programa d’experimentació, formació i producció en col·laboració amb entitats, institucions i col·lectius del barri del Poblenou, per tal de construir complicitats entre les arts i la ciutadania. Totes les persones implicades seran acompanyades d’un o més professionals, a través de tutories individualitzades, en el procés que va de la idea a la realització dels seus projectes. Can Felipa vol fomentar així el treball col·laboratiu i la reflexió crítica i pràctica en la producció artística i la seva exhibició, tot facilitant vies de professionalització en l’àmbit de l’art contemporani o diversificant el perfil professional.

Al web de Can Felipa et pots descarregar les bases de la Convocatòria (amb la lletra petita: llegeix-la, és important), l’inventari i el plànol de la sala, així com algunes orientacions per elaborar l’acció del La(b) Felipa i el pressupost: www.cccanfelipa.cat/arts-visuals/convocatoria

Per presentar la teva proposta has d'omplir aquest formulari de participació: introduir les teves dades personals, afegir el teu dossier i acceptar les bases i la llei de protecció de dades. Recorda que tens fins el 15 d'octubre a les 24 h.

Per a qualsevol dubte pots escriure a la coordinadora del programa, Joana Hurtado: joana@cccanfelipa.cat

________________________________________________

// CASTELLANO //

El programa de artes visuales del Centro Cívico Can Felipa presenta las bases de la nueva Convocatoria destinada a dar apoyo a la creación emergente en sus tres modalidades: Comisariado, Creación artística y Comunicación gráfica.

Los proyectos seleccionados darán forma a la programación 2019 de Can Felipa y tendrán la oportunidad de participar del La(b) Felipa, un programa de experimentación, formación y producción en colaboración con entidades, instituciones y colectivos del barrio del Poblenou de Barcelona, para construir complicidades entre las artes y la ciudadanía. Todas las personas implicadas serán acompañadas de uno o más profesionales, a través de tutorías individualizadas, en el proceso que va de la idea a la realización de sus proyectos. Can Felipa quiere fomentar así el trabajo colaborativo y la reflexión crítica y práctica en la producción artística y su exhibición, facilitando vías de profesionalización en el ámbito del arte contemporáneo o diversificando el perfil profesional.

En la web de Can Felipa puedes descargar las bases de la Convocatoria (con su letra pequeña: léela, es importante), el inventario y el plano de la sala, así como algunas orientaciones para elaborar la acción del La(b) Felipa y el presupuesto: www.cccanfelipa.cat/arts-visuals/convocatoria

Para presentar tu propuesta debes rellenar este formulario de participación: introducir tus datos personales, adjuntar tu dossier y aceptar las bases y la ley de protección de datos. Recuerda que tienes hasta el 15 de octubre a las 24 h.

Para cualquier duda puedes escribir a la coordinadora del programa, Joana Hurtado: joana@cccanfelipa.cat

Email address *
Nom / Nombre *
Primer cognom / Primer apellido *
Segon cognom / Segundo apellido
Lloc de residència / Lugar de residencia *
Telèfon / Teléfono *
Modalitat / Modalidad *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Centre Cívic Can Felipa. - Terms of Service - Additional Terms