Začetni tečaj sodobnega plesa
Sodobni ples je plesni stil, ki se je v začetku 20. stoletja razvil iz baleta, kot njegova svobodnejša in bolj izrazna oblika, kot odgovor na družbene spremembe tistega časa. Uporablja in združuje različne plesne in somatske tehnike od baleta, joge, fizičnega gledališča, (kontaktne) improvizacije, afriških plesov...

O tečaju:
Na klasih bomo preko tehničnih in plesnih vaj ozavestili, raztegnili in okrepili svoje telo ter vzpostavili zavedanje prostora, po katerem se to telo giblje. Poleg učenja koreografije bo prostor tudi za lastno ustvarjanje. Tečaj vodi Katarina Jenšterle plesalka, performerka, koreografinja in waldorfska pedagoginja, ki je ustvarila že mnoga avtorska dela in sodelovala v številnih predstavah.

Za koga?
Za starejše od 15 let, z ali brez plesnih izkušenj.

Kje?
Center kulture Gustav (stara knjižnica, mansarda), ulica Dušana Kvedra 16 v Šentjurju - vhod iz zadnje strani.

Kdaj?
Uvodno srečanje bo v sredo, 4. septembra, ob 18.30 uri. Tečaj bo potekal vsako sredo (ali po dogovoru vsak četrtek) v septembru in oktobru od 18.30 do 20.00 ure.

Prispevek:
Prispevek na osebo je 30 evrov na mesec.

Več informacij:
Katarina Jenšterle
031/785-417
Ime in priimek: *
Your answer
Kontaktni telefon: *
Your answer
Kontaktni e-mail: *
Your answer
Kraj bivanja: *
Your answer
Leto rojstva: *
Your answer
Kateri termin ti bolj ustreza? *
Obvestilo o uporabi osebnih podatkov *
Mladinski center Šentjur, organizacijska enota Razvojne agencije Kozjansko, bo ob prijavi in v času projektnih aktivnosti, vnešene podatke uporabil izključno za izvedbo začetnega tečaja sodobnega plesa. Vnešene podatke se lahko na zahtevo uporabnika izbriše.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service