Påmelding landsstyremøte NSF 12.-13. oktober 2019
Påmeldingen er bindende.

Landsstyremøtet vil denne gangen foregå i Trondheim, Scandic Solsiden. Program og detaljer om møtet kommer på mail. Husk også å melde inn saker i god tid i forveien.

Landsstyremøtet denne høsten blir arrangert samtidig med NM i kor, og vi oppfordrer de som har anledning til å reise opp allerede fredag, sjekk gjerne ut programmet her: https://nmforkor.no/program/ Det vil være anledning til å delta på programmet på lørdag fram til 12.00, da begynner vi landsstyremøtet.

Vi minner om at distriktene betaler selv for vara og observatører på hotellet. Tidligere har distriktene fått regning fra kasserer Laila for vara og observatørers hotellopphold og lunsj og middag mm. Dette praksisen medfører betraktelig hodebry for revisorene, selv om Laila har stålkontroll. Derfor ber vi nå om at distriktene gjør opp med hotellet direkte for rommene/dagpakkene på stedet, også der representant og vara/observatør deler rom. Hotellet sender da faktura på rommene/dagpakkene til NSF kun for landsstyrerepresentantene. Om vi har felles måltider utenfor hotellet/dagpakken betaler Laila for alle, og sender regning til distriktene for vara/observatører som vanlig.

Om du senere ønsker å endre detaljer i påmeldingen din sender du inn dette skjemaet en gang til. Tusen takk for at du bruker påmeldingsskjemaet, det gjør organiseringen av landsstyremøtet mye enklere. Eventuelle spørsmål kan rettes til norsksangerforbund@gmail.com eller sekretær Ann Hilde på tlf. 9367 1165.


Vær velkommen!

Navn: Heidi Pedersen *
Your answer
Jeg representerer (distriktsforbund eller styreledd): FU *
Your answer
..og stiller som:
Mailadresse: *
Your answer
Telefonnummer: *
Your answer
Jeg deltar disse dagene: *
Jeg trenger overnatting: *
Jeg ankommer - dag og ca kl.slett: (hvis fredag, skriv om du vil være med på en samlet middag)
Your answer
Jeg deler rom med:
Your answer
Jeg har allergier/intoleranser dere må ta hensyn til ved bestilling av mat eller rom:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service