Schrijf je in voor een T'ai Chi cursus in het tweede semester van 2019
De cursus wordt gegeven in de studio van Slowmotions T'ai Chi Ch'uan, Baan 74, 3011 CD Rotterdam. Je schrijft je in voor een specifieke cursus, maar je kan zonder meerkosten meerdere dagen per week meedoen, of wisselen van dag als dat beter uitkomt. Schoentjes, T-shirts en lesmateriaal zijn te koop op de studio. Cursusgeld wordt niet geretourneerd bij afbreken lessenreeks door cursist, wel kan in het opvolgend seizoen het tegoed in de vorm van een korting worden gebruikt. Dit in goed onderling overleg.

De kosten voor de cursus bedragen € 175,- (of € 215,- inclusief Push Hands) te voldoen via een van de betaalknoppen in het e-mailbericht waarmee we je aanmelding bevestigen.
De korte beginnerscursus op vrijdagmiddag kost € 120,-.

Let op: als je betaalt vanaf een rekening die niet op je eigen naam staat, vul dan onderaan dit formulier in op welke naam die rekening staat. Dat maakt onze administratie wat eenvoudiger. Dank je wel.
Kies een cursus voor beginners
Kies een cursus voor gevorderden
Kies een cursus Push Hands
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
E-mail *
Your answer
Mobiele telefoon
Your answer
Tenaamstelling bankrekening
Your answer
Het e-mailadres gebruiken we om je aanmelding te bevestigen.
Het mobiele telefoonnummer gebruiken we om een SMS te kunnen sturen als er onverhoopt een les uitvalt.
De naam die bij de bankrekening hoort, hoef je alleen in te vullen als je het cursusgeld betaalt vanaf een rekening die niet op je eigen naam staat.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy