Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică București 2018
În perioada 13-28 octombrie 2018 Asociația Team Work organizează cea de-a XIII-a ediție a Curățeniei de Toamnă în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București. Vă invităm să vă alăturați celor peste 5000 de voluntari care au luat parte din 2006 până în prezent la acțiunile noastre de voluntariat în Grădina Botanică și să pregătim împreună spațiul Grădinii pentru venirea iernii.
Curățenia de Toamnă ediția a XIII-a este susținută de P&G și Carrefour în cadrul programului „O Românie mai curată”. Pentru produsele Ariel, Lenor și Fairy cumpărate în magazinele Carrefour din țară până la data de 3.10.2018, P&G va face o donație pentru organizarea Curățeniei de Toamnă în Grădina Botanică București 2018.
Email address *
Nume și Prenume *
Your answer
Adresă e-mail *
Vi se cere încă o dată e-mailul pentru a evita redactarea greșită a acestuia și a putea comunica eficient cu voluntarii via e-mail.
Your answer
Număr telefon *
Your answer
Vârstă peste 14 ani *
Vârsta minimă de participare este 14 ani. Vă mulțumim anticipat pentru respectarea acestei condiții, ea a fost stabilită din motive de siguranță, deoarece se lucrează intens cu unelte.
Voi participa ca voluntar: *
Puteți alege oricare dintre zilele de mai jos sau chiar mai multe. Dacă nu sunteți siguri de participarea într-o anumită zi, înscrieți-vă pentru ziua/zilele când știți sigur, iar ulterior vă înscrieți pentru alte zile după ce vă știți programul.
Required
Ați mai participat ca voluntar la activități în Grădina Botanică București organizate de Asociația Team Work? *
De unde ați aflat despre posibilitatea de a participa ca voluntar la Curățenia de Toamnă? *
Your answer
Sunteți de acord ca Team Work să proceseze datele personale în vederea gestionării participării ca voluntar și ca asociația și partenerii săi să folosească fotografiile din timpul evenimentului în comunicarea lor? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms