Inschrijfformulier evenementen Heideweek 2019
Er gebeurt van alles in de Heideweek! Misschien organiseert u zelf ook een evenement en wilt u graag worden meegenomen in het officiële Heideweekprogramma. Of misschien wilt u voor de eerste keer een evenement organiseren? Dit is het deelnameformulier wat u in kunt vullen als u een evenement organiseert in de Heideweek.

Wij willen ervoor zorgen dat alle evenementen zoveel mogelijk tot hun recht komen. Daarom is het van belang dat u een goede tekst en goede afbeeldingen van het evenement meestuurt, anders kan uw evenement niet goed weergegeven worden op onze website.

Tot het laatste moment kunnen wij nieuwe evenementen opnemen in ons programma op de website. Om uw evenement mee te kunnen nemen in de zomerspecials van de regionale kranten en voor een plaats in het papieren programmaboekje, moet u het evenement VOOR 25 mei bij ons hebben aangemeld. Anders zal uw evenement alleen op onze website staan.

Dit formulier is dit jaar de enige manier om uw evenement aan te melden bij de Heideweek. LET OP: Als u dit formulier niet in zijn geheel invult, zult u niet in het programma van de Heideweek komen. Controleer of u het formulier helemaal goed hebt ingevuld en of het formulier verstuurd is.

Vergunning:
Dit inschrijfformulier is alleen ten behoeve van het plaatsen van het evenement op onze website, onze communicatie-uitingen, het uitnodigen van de Heidehoogheden en het aanvragen van dranghekken. Organisatoren zijn zelf verantwoordelijk voor hun vergunning bij de gemeente. Dit inschrijfformulier staat los van het vergunningsproces. Uiterlijk 14 juni moet de vergunning zijn ingediend bij de gemeente. Dit kan worden gedaan via de volgende link: https://www.ede.nl/digitaal-loket/product/evenement-organiseren/. Via deze link vindt u alle indieningseisen en het aanvraagformulier.

Verzekering:
Deelnemers aan de Heideweek dienen zelf zorg te dragen voor de adequate en volledige verzekering van het door hen aangemelde en te organiseren evenement en vrijwaren de Stichting Heideweek Ede nadrukkelijk van iedere aansprakelijkheid, die voortvloeit uit alle activiteiten, die, met name maar niet uitsluitend, te maken hebben met de organisatie en uitvoering van het door haar bij de Stichting Heideweek Ede schriftelijk aangemelde evenement.

Let op:
Indien u bij uw evenement zwak alcoholische dranken buiten een horeca-inrichting bedrijfsmatig of tegen betaling wilt verstrekken, dan heeft u een artikel 35 ontheffing van de Drank- en Horecawet nodig. Deze kunt u aanvragen bij de gemeente Ede via deze link:
https://www.ede.nl/digitaal-loket/product/tapontheffing-voor-het-tijdelijk-schenken-van-alcohol-artikel-35-van-de-drank-en-horecawet/

EHBO:
Heeft u tijdens uw evenement in de Heideweek EHBO'ers van het Rode Kruis nodig? Vraag dit dan aan via http://www.rodekruisede.nl/index.php.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service