ECHO mentorprogramma 2020 Gemeente Den Haag
Hierbij meld ik me aan voor het mentorprogramma van de gemeente Den Haag onder begeleiding van ECHO. Tijdens het Mentorprogramma word je gekoppeld aan een mentor binnen de gemeente Den Haag. Met je mentor bespreek je onderwerpen die jou bezig houden, bijvoorbeeld je ambities en twijfels omtrent de overgang naar het werkende leven.

Gedurende het programma vinden drie plenaire bijeenkomsten plaats. Voorafgaand aan het programma organiseert ECHO een kennismakingsbijeenkomst voor alle mentees, deze bijeenkomst zal plaatsvinden op 2 maart 2020, van 15:00 - 17:00 uur.

1. Kick-off bijeenkomst op 11 maart 2020, van 15:00 - 17:00 uur: tijdens de startbijeenkomst bespreken we het mentorprogramma, de ‘spelregels’, ontmoeten de mentor/menteekoppels elkaar en worden de eerste afspraken ingepland.

2. Intervisiebijeenkomst mentees op 24 april 2020, van 15:00 - 17:00 uur: tijdens de intervisiebijeenkomst wordt een workshop verzorgd die inspeelt op de behoefte van de mentees. De intervisiebijeenkomst voor mentees wordt ingericht naar behoefte van de mentees, bijvoorbeeld een workshops solliciteren of netwerken.

3. Slotbijeenkomst op 10 juni 2020, van 15:00 - 17:00 uur: het mentorprogramma wordt afgesloten met een slotbijeenkomst en certificaatuitreiking.

Daarnaast wordt van je verwacht dat je gedurende de loopperiode van het programma (maart tot en met juni) ten minste iedere maand een individuele bijeenkomst met je mentor hebt. Zowel de kennismakingsbijeenkomst als de plenaire bijeenkomsten vinden plaats in Den Haag.

* ECHO tracht aan jouw voorkeuren tegemoet te komen. We kunnen echter niet garanderen dat we in alle gevallen een match op bedrijfsvoorkeur en/ of studieachtergrond kunnen maken.
Email address *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Ik heb me aangemeld voor dit programma naar aanleiding van *
Deelname aan het mentorprogramma kost gemiddeld 15 uur excl. voorbereidingstijd voor de bijeenkomsten. Ben je bereid en beschikbaar om tussen maart 2020 en juni 2020 deze tijd aan de kennismaking, startbijeenkomst, intervisiebijeenkomst, 4 mentor-gesprekken en eindbijeenkomst te besteden? *
Voornaam *
Achternaam *
Aanhef
Ik kom van een *
Instelling *
Naam opleiding(en) / studierichting(en) *
Verwachte afstudeerdatum
Telefoonnummer *
Culturele achtergrond
Indien van toepassing - Ik heb een voorkeur voor een mentor met * (geef je toelichting onderaan bij vragen en/of opmerkingen)
Clear selection
Iedereen kan een steun in de rug gebruiken bij z’n zoektocht op de arbeidsmarkt. Welke uitdagingen zie jij voor je zelf in dit opzicht? * *
Wat wil jij door deelname aan dit Mentorprogramma voor jezelf bereiken? *
Welke drie punten zou je als eerste met je mentor willen bespreken en waarom? *
Dit programma is niet alleen een leertraject voor mentees, maar ook voor de mentor die jou gaat begeleiden. Wat denk jij te kunnen bieden aan inzichten en ervaring vanuit een studenten/jongerenperspectief aan je mentor? *
Deelname aan dit Mentorprogramma betekent een goede balans tussen studie, werk en tijd met je mentor. Tijdsmanagement en communicatie met je mentor zijn erg belangrijk. Hoe verwacht jij je tijd in te delen gedurende dit programma? *
Waar krijg jij energie van? Hobbies en of mogelijke interesses?
URL-link naar mijn LinkedIn-pagina (indien dit niet van toepassing is op mij stuur ik mijn CV zo snel mogelijk naar Imane@echo-net.nl)
Bij deze meld ik mij definitief aan voor het Mentorprogramma. Ik verklaar dat ik in de periode maart 2020 – juni 2020 beschikbaar ben om deel te nemen aan het Mentorprogramma *
Overige vragen en/of opmerkingen
Ik geef hierbij toestemming om mij updates te sturen over ECHO activiteiten en nieuws van partners
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy