Pyetësori për nismën Connect with #AlbanianICTDiaspora
Kjo nismë synon krijimin e një platforme të përbashkët kombëtare dhe mbarëkombëtare për ndarjen e infomacioneve, aktiviteteve, mendimeve, eksperiencave apo dhe adresimin e një problematike të caktuar të tregut. Fushata është e hapur për të gjithë Diasporën Mbarëkombëtare Shqiptare, ekspertë, akademikë, kërkues shkencorë, sipërmarrës, menaxherë me aktivitet direkt ose indirekt të lidhur me TIK (ICT).
Emër/Mbiemër *
Your answer
Gjinia *
Required
Mosha *
Your answer
Adresa/ Shteti *
Your answer
Email: *
Your answer
Shteti ku keni studiuar.
Your answer
Fusha e studimeve, nëse keni.
Your answer
Titulli që zotëroni *
Luteni të listoni disa nga angazhimet tuaja në industrinë e TIK si: akademike, biznes/kompani, kërkim & zhvillim, investime etj.
Your answer
Luteni të listoni aktivitetin tuaj të vazhdueshëm apo kontaktet me ekosistemin shqiptar të TIK, nëse keni.
Your answer
A keni ndonjë interes në industrinë Shqiptare të TIK? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service