Solicitare închidere Drumuri (Real Time Closures)
Prin intermediul acestui formular Comunitatea Waze România va recepționa și va închide drumurile în aplicația de navigație Waze. Dacă ai ajuns aici, cel mai probabil dorești să semnalezi faptul că un drum s-a închis sau urmează a se închide din cauze precum lucrări sau evenimente.

Toate drumurile închise sunt semnalizate pe hartă cu o bandă de culori alternante roșii-albe și cu rapoarte de drum închis în fiecare capăt al fiecărui segment închis.

Recomandăm să vă documentați cât se poate de bine asupra drumului ce urmează a fi închis.

ATENȚIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dacă nu puteți furniza un permalink cu segmentele selectate din ***Editorul de Hărți***, vă rugăm, ca atunci când dați permalink din LiveMap să ne furnizați informațiile complete despre drumul închis: denumire, între care străzi se produce închiderea de drum. Fără informații complete NU vom închide drumurile. Decât să închidem un drum greșit, mai bine nu închidem vreunul.

Nume utilizator Waze *
Your answer
Email *
Your answer
Denumire eveniment / cauză închidere drum *
Your answer
Localitate
Dacă evenimentul se desfășoară într-o localitate, precizați-l
Your answer
Județ *
Data și ora început închidere drum *
Dacă drumul este deja închis la această oră, treceți data și ora curentă. ATENTIE: Ora este in format AM/PM
MM
/
DD
/
YYYY
Time
:
Data și oră redeschidere drum *
Dacă nu se știe data și ora exactă, avem nevoie măcar de o aproximare. Atenție ora este în format AM/PM. Exemplu 1:00 PM pentru ora 13:00.
MM
/
DD
/
YYYY
Time
:
Legătură către site ce informează asupra închiderii drumului
Your answer
Permalink cu segmentele închise
Vă rugăm să treceți permalink-ul cu toate segmentele ce urmează a fi închise. Permalink-ul se obține fie din Editorul de Hărți Waze. Vă rugăm pe cât posibil să furnizați permalink-ul din editorul de hărți după ce ați selectat toate segmentele ce trebuiesc închise și nu permalink din LiveMap.
Your answer
Lista drumurilor ce urmează a fi închise
Dacă nu aveți un permalink din editorul de hărți, vă rugăm să ne precizați cât mai multe detalii despre drumurile ce urmează a fi închise: denumire, între care străzi are loc închiderea, dacă se poate traversa drumul închis sau nu... Recomandăm să consulatați Editorul de Hartă și să preluați de acolo toate referințele posibile pentru a putea identifica și închide cât mai rapid segmentele de drum. Dacă nu furnizați corect aceste informații, nu vom putea închide în timp util drumurile sau chiar deloc și va trebui să cerem de la dvs. informații suplimentare.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service