XERRADES A CENTRES EDUCATIUS. CONSCIENCIACIÓ, BARRERES I ESPORT ADAPTAT
L’associació de Persones amb Discapacitat Cocemfe Maestrat te com a missió promoure i defensar unes condicions de vida dignes per a les persones amb alguna discapacitat, propiciant la seua normalització i plena integració social en tots els àmbits de la vida.

Tot el nostre treball està enfocat a aconseguir el màxim d'autonomia de les persones amb discapacitat, realitzant activitats que incideixen directament en les persones amb discapacitat i altres que tracten de conscienciar i sensibilitzar tant la població en general com als responsables públics per a aconseguir una inclusió real.
Per eixa raó, tots els programes que duem a terme s'entrelliguen i complementen entre ells per a intentar donar una resposta mes completa a les nostres sòcies i socis.

Sense conscienciació i sensibilització no hi ha possibilitat d'inclusió.
Sense el treball per a millorar les pròpies capacitats o aptituds no hi ha inclusió.
Sense accessibilitat no podem participar.

Les XERRADES ALS CENTRES EDUCATIUS s’inclouen dins les activitats de sensibilització i difusió de la realitat que presenta el sector social de les persones amb discapacitat.

Es pretén conscienciar a l'alumnat de les diverses modalitats esportives practicades per persones amb discapacitat, augmentant la conscienciació sobre les possibilitats i oportunitats que té el col·lectiu amb discapacitat a l'hora de practicar esport. L'equiparació d'oportunitats a nivell esportiu pot ser també un reflex de la integració social.

Ens trobem en què hi ha un gran desconeixement sobre les diferents modalitats esportives existents per a les persones amb discapacitat. Per això creiem que la convivència i interacció directa en aquestes jornades, provoquen una sèrie de sensacions que poden dur a terme uns canvis en les actituds cap al col•lectiu.

Aquestes xerrades es divideixen en dos parts, una teòrica (40 min) i un altra pràctica (50 min), en la que les persones participants poden practicar els diferents esports de mostra en les mateixes condicions que ho faria una persona amb discapacitat: bàsquet en cadira de rodes (discapacitat física), boccia amb canaleta (discapacitat intel•lectual) i golbol (discapacitat sensorial). Les duen a terme personal voluntari i/o tècnic de l’associació. Van dirigides a grups de 30 alumnes. La part teorica es comú. A la part pràctica, es divideixen en tres grups de 10 i cada grup pràctica durant 15 min, aproximadament, cada esport. Al finalitzar l’activitat es demana que es reomplisca un qüestionari de satisfacció al centre.

En cas de necessitar organitzar la jornada en altres condicions, es pot contactar en la entitat. La sol•licitud es fa reomplint el formulari a la web.

Per favor, empleni el formulari de sol•licitud per a què Cocemfe Maestrat es desplaci al seu centre educatiu o entitat i organitze l’activitat de Conscienciació, Barreres i Esport Adaptat en Centres Educatius. Una vegada enviat el formulari, Cocemfe Maestrat, es posarà en contacte amb la persona responsable del seu centre o entitat per a acabar de definir els detalls de l’activitat.
Nom del centre escolar/institució *
Persona responsable *
Adreça *
Localitat *
Telefon de contacte *
Correu electrònic de contacte *
Edats/nivell educatiu dels participants *
Required
Nombre aproximat de participants
Data sol·licitada *
Required
Horari sol·licitat (aproximat) *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy