Kyläkysely
Hei Konginkankaalaiset!

Tällä kyselyllä kartoitetaan ajatuksiasi koko entisen Konginkankaan kunnan alueen kehittämisestä ja turvallisuudesta. Saatuja vastauksia hyödynnetään kylä- ja turvallisuussuunnitelman tekemisessä ja siten kylän ja sen toiminnan kehittämisessä. Lisäksi suunnitelma auttaa mahdollisten kehittämisrahoitusten hakemisessa ja sen avulla saadaan välitettyä tietoa kylän tilanteesta kuntaan sekä pelastuslaitokselle.

Kaikkien kyläläisten, nuorten ja vanhempien, vakituisten ja vapaa-ajan asukkaiden, vastaukset ovat arvokkaita. Vastaamalla vaikutat oman kylän toimintaan ja tulevaisuuteen!

Sähköisen kyselylomakkeen voi jokainen perheenjäsen halutessaan täyttää erikseen. Kyselyssä annetut tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja yksittäiset vastaukset ovat vain Auttavat kylät -hankkeen henkilöstön nähtävissä. Vastauksia käsitellään nimettöminä ja niin, ettei yksittäistä ihmistä tunnista vastauksista.

Kysely toteutetaan Keski-Suomen Sydänpiirin ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun Auttavat kylät -hankkeen (www.sydan.fi/keskisuomi/auttavatkylat) sekä Konginkankaan kyläyhdistyksen yhteistyönä. Auttavat kylät -hanketta rahoittaa Keski-Suomen Ely-keskus EU:n maaseuturahastosta. Kyselylinkki löytyy www.konginkangas.fi -internetsivuilta sekä Konginkankaan kyläyhdistyksen Facebook-sivuilla.

Kysely on saatavissa Konginkankaan kirjastosta paperisena. Henkilökuntaa on paikalla ja ovat ovat auki ti klo 12-19 ja ke-to klo 8-15. Muutoin ja heinäkuun viimeisellä viikolla kirjasto on auki vain omatoimisesti kirjastokortilla ja pin-koodilla päivittäin klo 8-21. Paperiset lomakkeet palautetaan kirjastolta löytyvään palautuslaatikkoon.


Vastaathan kyselyyn VIIMEISTÄÄN 31.7.2021 mennessä. Kyselyn tulokset esitellään ja niistä keskustellaan avoimessa kyläillassa syksymmällä.


Lisätietoja antavat:

Auttavat kylät hanke
Outi Raatikainen
p. 044 4914457
outi.raatikainen@sydan.fi

Saija Ylönen
p. 050 3504081
saija.ylonen@jamk.fi

Tanja Rämä
p. 040 5420652
tanja.rama@gmail.comTaustatiedot
Olen
Clear selection
Asun/vapaa-ajan asuntoni sijaitsee
Clear selection
Olen kylän
Clear selection
Olen asunut kylällä
Clear selection
Olen
Clear selection
Taloudessani asuvien henkilöiden lukumäärä
Kuulun ikäryhmään
Clear selection
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy